Halloween
1994 (ikke så ambitiøst - vi havde vist ikke have dengang):
Græskarsuppe m/ tomatbrød
Lammesteaks m/ savoykålstærte og svampe
1995 (den klassiske)
Græskarsuppe m/ ostebrød
Culotte m/ stegte kartofler og salat m/ græskar og vilde ris
Græskartærte
1996 (hm, hvorfor er der her ikke græskar i alle retter...?)
Græskarsuppe m/ oreganobrød
Frisk pasta m/ ragout af svampe og vildsvin
Hjemmelavet valnøddeis m/ ahornsirup og friske figner
1997 (vi går væk fra suppen)
Græskar fyldt m/ krydret kalkun og cashewnødder, pastinakpuré, smør m/ græskarkerner
Pumpkin Pie
1998 (så bliver vi avancerede)
Butterdejssnegle m/ drinks
Fasanpostej m/ græskarkompot
Kanin og græskar m/ sennep og vilde ris
Marengskage m/ græskar
1999 (trenden fortsætter...)
Ostevandbakkelser
Svampe/græskarravioli m/ salviesmør
Roastbeef m/ flødekartofler og timianduftende græskarpuré
Crême brûleé m/ græskar og rom
2000 (nu også græskar til aperitiffen)
Drinks m/ ristede græskarkerner
Gratineret græskarterrine m/ ost og lufttørret skinke
Oksetyndsteg m/ græskar/tranebærkompot, løgmarmelade og flødekartofler
Græskartærte m/ vaniljeis og mynte
Kaffe og chokolade
2001 (suppe, steg og is)
Hokkaidosuppe m/ røget makrelyoghurt
Agerhøne m/ græskar-Waldorfsalat, rosenkål og aspargeskartofler
Honningglaseret græskar m/ rosmarin og hvid chokoladeparfait
2002 (en hverdag, så ikke det store)
Tapas: saltmandler, pølse, artiskokcreme
Vildtragout m/ kartoffelmos, svampe, rosenkål, græskarchutney, stikkelsbærgelé
Græskarkage fra Bourgogne m/ hindbærcoulis
2003 (suppe, steg – og kage)
Græskarsuppe m/ havtaske og chili
Oksesteg m/ gratineret græskar, karamelliserede skorzonnerrødder, morkelsauce
Græskarkage m/ krydderier
2004 (så nåede vi til 6 retter…)
Græskarsuppe m/ ingefær
Sprødstegt sandart på sensommerspidskål m/ mynte og græskarsauce
Kalvekotelet m/ coleslaw af græskar, æble og gulerod, dertil karamelliseret julesalat og dagens kartoffel
Udvalg af oste
Isabellas græskartærte
Kaffe og sødt
2005 (en rustik udgave)
Jomfruhummer på syltet græskar :-)
Braiseret skank af dansk Vallø lam, dertil ovnbagt rødbede m/ ostecreme med krydderurter, græskargratin og græskarkernefedt fra Koch’s Deli
Isabellas krydrede græskarvafler
Belgiske chokolader m/ husets cremede espresso/cappuccino
2006 (vi bliver i det rustikke)
Gammeldags modnet sild m/ græskarpuré, marinerede urter, chiligræskartern og ristet rugbrød
Funky soulfood fra Thailand – curry m/ lammebov og græskar, dertil ris
Krydret græskarkage m/ kardemomme og dadler, hjemmelavet banan is
2007 (let menu, hverdagsaften)
Sellerisuppe m/ ristede græskarkerner, anderillettes m/ græskar crudité, mørk græskarkerneolie
Salat af ovnbagt græskar, to slags tomat og feta, dertil Grand Cru skinke
Fennikelkage m/ græskarcreme og tørrede tranebær
2008 (dejligt med en fridag til at forberede det hele)
Spicy kiks og saltmandler, gin tonics m/ egen limefrugt
Stiks m/ sesamgræskar, tørret vildsvin og soltørret tomat; andeleverpaté m/ hvidløgs/græskarmousse, græskarkerneolie
Lammelever og lammekoteletter m/ græskargnocchi, salvie, flødesauce og selleriremoulade
Oste m/ syltet græskar og dadelchutney, flatbrød
Græskar tarte tatin m/ æblesalat
2009 (en let delikat menu)
Drinks, græskarkernepesto, Jamie's spicy nuts
Hokkaidogræskar bagt i papir m/ hvidløg, gedeost og oliven
Stegt pighvarfilet på cremet græskarpuré, dertil kompot af græskartern, rødløg og bladselleri, crudité af røde rosenkål
Gode oste m/ friskhøstet conferencepære og hasselnødder i honning
Husets ostekage, chilichokolade
Espresso
2010 (Menu med små retter)
Grillet hokkaido m/ krydderurtesalsa, nye hasselnødder fra Piemonte og fårefeta
Cremet risotto m/ græskar og frisk sort trøffel fra Gotland
Ruller af svinekæber m/ foie gras serveret på syltet butternut græskar, dertil skive af foie gras med røde peberkorn
Oste m/ græskarkerneolie
Chokolader fra Summerbird: mini Sarah Bernhardt og spøgelsesflødeboller
2011 (Menu med små retter igen)
Pindemadder: andepaté en croute m/ tørret æble, lever af græskalv m/ dampede minirosenkål :-)
Rustik, krydret suppe m/ kæber af Iberico-gris, græskar, kartofler og persille
Salat af bagt græskar, kastanier, ristede mandler, bacon, tyttebær og spansk kørvel
Danske oste m/ friske hasselnødder, ahornsennep, pære fra spirehaven og græskar/ingefær relish
Spøgelsesflødeboller med lakrids
Højlandskaffe
2012 (En let menu med hokkaido fra spirehaven)
Chips og champagne
Lone Landmand's spicy græskarsuppe m/ saltristede pinjekerner og græskarkerneolie
Jamie Olivers pastaret m/ spinat, bacon, græskar og anis i flødesauce
Oste m/ friskknækkede valnødder og pære/havtorn marmelade fra Fru Møller
Camilla Plums æble/græskarkage, dertil æblesirup og gule hindbær fra haven
Espresso, avecs
2013 (Nu med nytårs-holdet)
Stegte kammuslinger på græskarcreme, dertil sauté af sortkål og hasselnødder, valnøddeflute fra Fru Møller
Dansk andebryst, ovnbagt græskar med chili, Jensens peberfrugtsauce, æggeblommekartofler, en enkelt friskopgravet minigulerod, efterårssalat af rosenkål, valnødder og æble
Græskarkage med ostecreme og citron, nødder i sirup