2013
9/2-13 - Forsinket fødselsdagsmenu
Monsieur: lille hønsesalat på friske salater; Madame: chevre chaud serveret med karl johan svampe
Duebryst lagt på stegt broccoli og løgmousse
Ostetallerken m/ paranød og tørrede æbler
16/2-13 - Lille rustik lørdagsmenu
Makrelrilette m/ porre og radiccio på valnøddeflute
Braisserede kalvehaler m/ stjerneanis, kanel og appelsin, dertil fuldkornsnudler
Oste på nøddesmuld
23/2-13 - Lørdagsmenu
Pocheret Hammel-æg på spæde rødkålsblade og ærteskud, sennepsvinaigrette
Vitello tonnato af Galloway lårtunge
Tærte med røde stikkelsbær og spanske mandler, vanilje is
1/3-13 - Lille hyggemenu
Rørt hummer med chili på Fru Møllers knækbrød
Lammekoteletter, glaserede bananskalotteløg, hvidløgsmousse
Valrhona fyldte chokolader
23/3-13 - Lørdagsmenu
Røget stenbiderrilette på salat m/ minifennikel fra Rungis, dertil økologiske grissini
Iberico kolelet, spinattimbale, chilidressing
Dagens kager fra Em (citronmåne) og Schweizerbageriet (fragilité/træstamme)
10/4-13 - Fødselsdagsmenu
Mousse af hønselever fra Hammel serveret med grønt fra vindueskarmen
Svinekæber i cider, dertil stegt blomkål med dukkah og grøn dressing
Gedeoste fra Økoged & Grønt
Fragilitékage fra Lagkagehuset, rosinvand
24/5-13 - Fredagsmenu
Hel jomfruhummer på salat af spæd spinat og grønne asparges fra spirehaven, brøndkarse og bronzefennikel
Kotelet af sommerbuk m/ rød peberfrugt tarte tatin og svensk pebersauce
Gnalling og valnøddeost
Rabarber tartelette
8/6-13 - Lille sommermenu
Salat af nyopgravede kartofler og nyplukket rucola
Tærte med nye løg, spæd spinat og grønne asparges, dertil spegeskinke fra Fru Møller
Rabarbermarcipantærte fra Fru Møller
13/7-13 - Let sommermenu
Årets kartofler i udvalg serveret med havens urter - rucola, estragon og morgenfrue - dertil rørt friskost fra Fru Møller
Fra Jensens grill: Fru Møllers grillpølser, dertil grøn salat af spinatblade, hestebønner, agurk og minigulerod fra Ajstrup, aioli
Ost - egen import fra markedet i Montauban
Is fra Fru Møller: stikkelsbær og lakrids, pyntet med årets høst af kirsebær
25/8-13 - Sensommermenu
Efterårssalater, røget bison, citronagurk, brændenældedressing
Ovndampet økologisk ørred, dertil nyopgravede kartofler, stegt aflang aubergine og squash, hummersauce
Café gourmand: minitærte med chokolade og friskplukkede blåbær, hindbær og brombær i framboise, stikkelsbær is fra Fru Møller
5/10-13 - Lørdagsmenu
Chevre chaud el. pepperoni m/ blandet grønt fra spiren, busktomater, friskknækkede valnødder og rosiner fra stilk
Iberico-mørbrad serveret med glaserede porrer og gulerødder, vesterhavsost, bronzefennikel og sauce
Emmery's citronmåne, dertil to slags hindbær i framboise og stikkelsbærkiwier
19/10-13 - Lørdagsmenu
Små grønne bidder fra have og drivhus: Stegte auberginer, den sidste miniagurk, spæde gulerødder fra højbedet og to slags skarp salat: brøndkarse fra vandhullet og blade af tallerkensmækker
Braisseret kalvekæbe på mos af blomkål, dertil smørvendte rosenkål
Oste m/ hybenkompot
Chokolade fondant (Salling)