2013

9/2-13 - Forsinket fødselsdagsmenu

Monsieur: lille hønsesalat på friske salater; Madame: chevre chaud serveret med karl johan svampe

Duebryst lagt på stegt broccoli og løgmousse

Ostetallerken m/ paranød og tørrede æbler

 

16/2-13 - Lille rustik lørdagsmenu

Makrelrilette m/ porre og radiccio på valnøddeflute

Braisserede kalvehaler m/ stjerneanis, kanel og appelsin, dertil fuldkornsnudler

Oste på nøddesmuld

 

23/2-13 - Lørdagsmenu

Pocheret Hammel-æg på spæde rødkålsblade og ærteskud, sennepsvinaigrette

Vitello tonnato af Galloway lårtunge

Tærte med røde stikkelsbær og spanske mandler, vanilje is

 

1/3-13 - Lille hyggemenu

Rørt hummer med chili på Fru Møllers knækbrød

Lammekoteletter, glaserede bananskalotteløg, hvidløgsmousse

Valrhona fyldte chokolader

 

23/3-13 - Lørdagsmenu

Røget stenbiderrilette på salat m/ minifennikel fra Rungis, dertil økologiske grissini

Iberico kolelet, spinattimbale, chilidressing

Dagens kager fra Em (citronmåne) og Schweizerbageriet (fragilité/træstamme)

 

10/4-13 - Fødselsdagsmenu

Mousse af hønselever fra Hammel serveret med grønt fra vindueskarmen

Svinekæber i cider, dertil stegt blomkål med dukkah og grøn dressing

Gedeoste fra Økoged & Grønt

Fragilitékage fra Lagkagehuset, rosinvand

 

24/5-13 - Fredagsmenu

Hel jomfruhummer på salat af spæd spinat og grønne asparges fra spirehaven, brøndkarse og bronzefennikel

Kotelet af sommerbuk m/ rød peberfrugt tarte tatin og svensk pebersauce

Gnalling og valnøddeost

Rabarber tartelette

 

8/6-13 - Lille sommermenu

Salat af nyopgravede kartofler og nyplukket rucola

Tærte med nye løg, spæd spinat og grønne asparges, dertil spegeskinke fra Fru Møller

Rabarbermarcipantærte fra Fru Møller

 

13/7-13 - Let sommermenu

Årets kartofler i udvalg serveret med havens urter - rucola, estragon og morgenfrue - dertil rørt friskost fra Fru Møller

Fra Jensens grill: Fru Møllers grillpølser, dertil grøn salat af spinatblade, hestebønner, agurk og minigulerod fra Ajstrup, aioli

Ost - egen import fra markedet i Montauban

Is fra Fru Møller: stikkelsbær og lakrids, pyntet med årets høst af kirsebær

 

25/8-13 - Sensommermenu

Efterårssalater, røget bison, citronagurk, brændenældedressing

Ovndampet økologisk ørred, dertil nyopgravede kartofler, stegt aflang aubergine og squash, hummersauce

Café gourmand: minitærte med chokolade og friskplukkede blåbær, hindbær og brombær i framboise, stikkelsbær is fra Fru Møller

 

5/10-13 - Lørdagsmenu

Chevre chaud el. pepperoni m/ blandet grønt fra spiren, busktomater, friskknækkede valnødder og rosiner fra stilk

Iberico-mørbrad serveret med glaserede porrer og gulerødder, vesterhavsost, bronzefennikel og sauce

Emmery's citronmåne, dertil to slags hindbær i framboise og stikkelsbærkiwier

 

19/10-13 - Lørdagsmenu

Små grønne bidder fra have og drivhus: Stegte auberginer, den sidste miniagurk, spæde gulerødder fra højbedet og to slags skarp salat: brøndkarse fra vandhullet og blade af tallerkensmækker

Braisseret kalvekæbe på mos af blomkål, dertil smørvendte rosenkål

Oste m/ hybenkompot

Chokolade fondant (Salling)