2012
31/1-12 - Fødselsdagsmenu
Hummerbisque, dertil hjemmebagte durumboller
Hareragout med kejserhatte og ventreche, ovnbagte rodurter
Ostetallerken
Chokoladekugler fra Peter Beier
3/3-12 - Lones lørdagsmenu
Ovnbagt makrel med urter, brød
Secreto ibérico, dertil salat af jordskok, æble, hasselnødder og ærteskud
Tarte tatin
17/3-12 - Lille menu for én
Krydret gulerodssuppe m/ creme fraiche
Salat af ovnbagte jordskokker, hasselnødder, gedegouda, nøddeolie og grønne skud
Dagens dessert fra Schweizerbageriet: chokolademousse m/ appelsincreme
10/4-12 - Fødselsdagsmenu
Stegte kammuslinger og hummerhaler på salat af agurk m/ chili, dertil aioli fra Løgismose
Cremet brændenældesuppe m/ gnocci, brød
Udvalg af kager, 'rosinvand'
28/4-12 - Menu med små retter
Krabbesalat med fennikel på kartoffelrösti
Smilende æg fra Ajstrup, serveret med grønt fra spiren: asparges, humleskud og ramsløgknopper
Iberico T-bone, karamelliserede kastanjer, svampesauce
Chokoladelakridskugler
12/5-12 - Lille lørdagsmenu
Grønne asparges i cæsardress, dertil forårshvidløg
Salat af grønne blade, plukket kylling og grønne linser
Comté m/ hummus og sorte oliven, Comandante m/ nødder i appelsinsirup fra Fru Møller
28/5-12 - Lille Pinsehyggemenu
Mojitos m/ marokkansk mynte fra haven
Grillstegte pølser m/ lun kartoffelsalat i vinaigrette, grønne blade og ristede mandler
2 x Hansen is serveret med nous encaramellades og Frederiksdal kirsebærvin
29/5-12 - 8 års bryllupsdag
Røget makrel i krydderurtemayonnaise på toast
Vagtler i druesovs m/ svampe, dertil nye kartofler fra Samsø
Gourmet flødeboller m/ hvid chokolade
16/6-12 - Menu inspireret af Paris og Mogens Brandt
Syltede hvide asparges/comandanteost fra Fru Møller på hjemmelavet pesto, dertil et forårspurløg
Ouefs durs mayonnaise på grønne krydderurter
La caille Label Rouge serveret med cepes og spinat fra haven
Ost fra Chez Virginie, nødder i appelsinsirup fra Fru Møller
Chokolader fra Jeff de Bruges (Paris), friskplukkede fraises de bois fra spirehaven
23/6-12 - Skt. Hans menu
Hummerhaler serveret med to dips: mayo og krydderurtemayo m/ nyt skalotteløg, dertil chili øl
Ølmarineret bavette, romanesco sauce og nye kartofler
Jordbær fra haven, chokolader fra Paris
1/7-12 - Let sommermenu
Røget vildlaks serveret med ovnbagte nye rødbeder fra Ajstrup, bronzefennikel, tallerkensmækker og timianblomst
Salade Perigord m/ foie gras
Oste m/ nødder i appelsinsirup
Jordbær m/ estragonsukker og mælk
16/7-12 - Menu med sommergrønt
Sommersuppe m/ nye ærter, squash, kartoffel, nye løg, bronzefennikel, kryddergrønt og salat fra Ajstrup
Sommerrisotto m/ hestebønner, kylling, persille og minigulerødder fra Ajstrup
Banan tarte tatin serveret med Hansen is
21/7-12 - Sommermenu
Crostini m/ gedeost eller tomat, dertil lille salat af hestebønner og mynte
Friskkogt hummer serveret med nyhøstede ærter, frilandsagurk, mayonnaise og ærteskud
Dagens fire kager fra Salling, røde ribs fra haven
25/7-12 - Sommermenu på en fridag
Porchetta serveret med små grøntsagsgodbidder fra haven: rød salat, busktomat og ærteskud
Rødbede tarte tatin, dertil salat af spæde rødbedeblade, frilandsagurk, friskbælgede ærter og vinaigrette m/ skalotteløg og purløg
Hansen karamel is, friskhøstede bær fra haven i Framboise
4/8-12 - Lille lørdagsmenu
Cremede danske kantareller på toast m/ persilledrys
Sallings hjemmelavede filoruller m/ grønt og jomfruhummer, stegt sprøde og serveret med salat af spæde skud, frilandsagurk og langtidsbagte tomater
Portions cheese cake fra Salling, dertil blåbærsirup
1/9-12 - Sensommermenu
Kantarelbouillon m/ timian, hestebønner og hummerhaler
Iberico koteletter, rødbede tarte tatin m/ urtevinaigrette, salat af agurk
Lemon meringue pie med chokolade ganache
14/9-12 - Rustik menu
Tartar af røget laks, rørt med sennep og krydderurter, dertil spæde rødbedeblade, sort cherry tomat og basilikumblomster
Label Rouge kylling, ovnstegt m/ gulerødder, persillerod, små løg og hvidløg
Dagens kager fra Fru Møller: græskar/morgenfrue og pære/marcipan
29/9-12 - Lørdagsmenu
Hummerbisque fra Cofoco, dertil brød med fransk smør
Bryst af dansk skovdue, serveret med rodfrugtstærte og duesauce, bredbladet persille fra hønsemanden og tallerkensmækkerblomst
Schweizerbageriets othellolagkage pyntet med årstidens bær fra Spirehaven: hindbær, brombær og honningvendte hyldebær, skiver af rød aromaæble
13/10-12 - Hennings lørdagsmenu efter ønske
Risotto med nyopgravede jordskokker og ristede kammuslinger
Oste m/ kiks og tørret frugt
Pærecrumble m/ chokolade, dertil sveske is
10/11-12 - Menu med små retter
Spicy græskarsuppe m/ havtaskekæbe
Chevre chaud/røget Iberico mørbrad på hvedebrød serveret med de sidste cherrytomater og valnødder
Skiver af andebryst, dertil friskhøstet rødkål stegt i andefedt med tranebær
Boerged kotelet, lynstegt grønkål og karl johan svampe, pesto fra Fru Møller
Oste, løgmarmelade fra Fru Møller
Summerbird Limited Edition
17/11-12 - Komenu
Kastaniesuppe m/ salvie, dertil brødstiks
Højreb af Galloway højlandsgræskvæg, Jensens løgmarmelade og hans sauce, marinerede jordskokker og dagens kartoffel
Oste m/ pære/fennikelrelish fra Fru Møller, pistacienødder og tørrede morbær
Portions cheesecake m/ lakrids og citron
Summerbird Limited Edition
24/11-12 - Lørdagsmenu
Udvalg af bruschetta: hvidløg/tomat, hestebønner/creme fraiche, røget lammelår fra Fru Møller/rosenkål
Bavette, dertil ovnbagt butternut squash m/ valnødder og ost
Ostetallerken med hybenkiks fra Fru Møller
Mini Sarah Bernhard fra Løgismose
1/12-12 - Lørdagsmenu
2 x hummer: gratineret med hvidløgssmør; kompot med knoldselleri og safran
Glaseret kalvekæbe, dertil dampede gulerødder, rosenkål og rødløg, pocheret æg
Macarons fra Salling
9/12-12 - Snestorms-hjemmehygge-menu
Cremet sellerisuppe, dertil røget laks og rugbrødsmuffin
Ovnbagt pighvar m/ citron og timian, serveret m/ buerre blanc og 2 x spidskål fra haven: pesto og sprødstegt
Arla Unika oste: Gnalling og Havgus
Chokoladefondant fra Løgismose
21/21-12 - Let fiskemenu
Hjemmelavede blæksprutteringe, dertil sød sennepsmayo m/ frisk løgtop
Brandade serveret med hjemmebagt baguette
Ovnbagt ananas m/ rom, vanilje is
24/12-12 - Julemenu
Juleøl lagret på grannåle og egetræ
Økologisk langtidsstegt and fyldt med æbler og svesker, brunede kartofler, Jensens andesauce, Fru Møllers julemedister, ristede kastanier, salat af friskplukket grønkål, mørk gulerod og tørrede figner
Udvalg af risdesserter: ris a l'amande m/ passionsfrugtsirup med rosa peber, dertil Frederiksdal kirsebærvin; perlebyg a la noisette m/ æblesirup og tørrede æbleringe, dertil æble/havtorn saft
Fru Møllers honningkager
30/12-12 - Nytårsmenu for 2
Hummerbisque serveret med hummerklo
Gråstenkylling i ovn, dertil morkelsauce, bagte løg/hvidløg og salat m/ rødkål, æble og bagte kirsebær
Udvalg af oste
Sødt fra julen: mini macarons, orangestang fra Summerbird, chokoladelakridskugler