2011

31/1-11 - 50-års menu

Ølbraiserede svinekæber på ovnbagt rødbede, glace og friske ærteskud

Slethvar m/ buerre rouge, dertil strudel med porrer og morkler, nye purløg

Udvalg af oste serveret med valnødder i honning, dadler, hvidløgsspire og røde peberkorn

Lidt til den søde tand: kransekage fra Hammel

 

26/3-11 - Forårsmenu

Bagt butternutgræskar m/ chili, hvidløg, bøffelmozarella og spæde grønne urter, dertil kaninlever eller chorizo

Fransk kaninryg på spinatpasta vendt med frisk grøn spinat og creme fraiche

Oste "Fra Torvet" m/ nødder i kvædesirup fra Fru Møller

Kransekager fra Malling

 

14/4-11 - Lille menu med forårsgrønt

Stegt kaninfilet på toast m/ friskplukket ramsløg og mælkebøtteblade

Hvide tyske asparges serveret med røget svinekæbe fra Fru Møller og purløg

Rabarbermuffin m/ martsviol

 

23/4-11 - Hennings påskemenu

Røget makrel i mayonnaise på toasts, bronzefennikel

Grillstegt lammekølle i urter, kartoffel/knoldselleritern, ristet fennikel

Princip jordbæris

 

30/4-11 - Forårsmenu

Nipperier og lidt øl - saltmandler, Fru Møllers hummus og soltørrede oliven

Lam i forårsgrønt - lammepostej og røget lam fra Fru Møller serveret med grønne asparges, vinterkarse, hvidløgsspirer, Fru Møllers pickles og bellis

Hornfiskeruller m/ krydderurter, dertil rabarberkompot og spinat/forårsløg

Oste m/ syltede nødder, tørrede granatæblekerner og grøn tomatmarmelade

Jensens ostekage m/ lime efter opskrift af Jamie Oliver

Espresso

 

25/6-11 - Sommermenu

Dykkerfanget kammusling på spæd spinat og glace

Kyllingelår med bagte nyhøstede hvidløg og hyldeblomstsaft, dertil nyopgravede kartofler

Oste med grøn tomatmarmelade

Citronmåne m/ mango og havtorn fra Em, jordbær og mynte fra haven

 

6/8-11 - Søndagsmenu

Husets rejecocktail m/ grønt fra haven: frilandsagurk og tomat

Koteletter af Iberico-sortfodssvin, dertil grønne bønner, havrerødder og minisquash med blomst

Oste m/ syltet vandmelon fra Fru Møller, blomst af kinesisk purløg og mynte

Blåbærtærte med marcipan

 

19/8-11 - Hennings fredagsmenu

Pan amb tomaquet

Pasta m/ varmrøget laks i flødesauce m/ chili

Oksebøf, agurkesalat m/ kommen, kold bearnaise

Oste m/ blå druer

Hansens flødeis m/ nous encaramellades

 

3/9-11 - Lones lørdagsmenu

Cremet blomkålssuppe

Ølmarineret flanksteak, kartofler fra spirehaven, kold bearnaise, kryddergrønt

Tarte tatin m/ discoveryæbler

 

10/9-11 - Hennings lørdagsmenu

Laks og urter i filodejspakke

Lammefilet m/ crust, dertil Waldorfsalat

Dagens 4 kager fra Salling

 

24/9 - Indian Summer menu

Sallings hjemmelavede anderillettes, dertil frilandsagurk og grønt fra krydderurtebedene

Salat af fennikel og æble m/ citron og dild fra Fjordgården på røget vildlaks

Æblekage og karamel is fra Fru Møller, dertil danske sveskeblommer, hyldebær/gule hindbær fra Spirehaven og friske hasselnødder fra det levende hegn

 

2/10-11 - Lille eftersommermenu

Kammuslinger vendt med krydderurter og mandler på cremet blomkål, serveret med morkler, crudité af blomkål og friskplukkede grønne blade

Økologisk høost og fransk brie, dertil figenmarmelade og spicy mini crackers

Filotærte med æbler fra Spirehaven i calvados, Summerbird mini-flødebolle m/ lakrids, øko chokolader

 

9/10-11 - Søndagsmenu

Butternutgræskarsuppe m/ sprøde croutoner fra Fru Møller

Franske vagtler på tagiatelle af gulerod og squash i blommeeddike

Økologiske chokolader

 

22/10-11 - Lørdagsmenu

Løgismose's ravioli m/ karl johan og Iberico-skinke på cremet brøndkarsesauce

Koteletter af Ibericogris, dertil salat af små bagte rødbeder, fårefeta og friske hasselnødder

Pære tarte tatin, Hansen flødeis med rom/rosin

 

5/11-11 - Lørdagsmenu

Cremet suppe med svampe, dertil Fru Møllers croutoner

Bryst af dansk due serveret med kartoffel/kastanierösti og Jensens sauce

Heftig chokoladekage m/ whiskeykaramel

 

3/12-11 - Lille lørdagsmenu

Makrelrillette med skalotteløg, bronzefennikel og sennep, sprøde flutes

Kalvehaler i terrine m/ butterdejslåg, dertil Fru Møllers ribssirup

Hansen flødeis med rom/rosin serveret med hele sveskeblommer i Muscat (Fru Møller) og nous encarameladas

 

26/12-11 - Julefrokost

Platte 1: røget vildlaks m/ jordskoksalat; marineret sild i hjemmerørt sennepsdressing; indmad fra frilands-canette m/ grønkålspesto

Platte 2: oksekødspølse med enebær, dertil stegt æble og timian; blodpølse / røget dådyrhjerte; leverpostej fra Fru Møller m/ kejserhatte og Hammel-rødbeder

Platte 3: spændende oste med kondimenter: friskknækkede valnødder, æblechips, ølsirup, peber/ahorn relish og tørrede figner

 

30/12-11 - Nytårsmenu for 2

Friskkogt canadisk hummer på fennikelsalat, dertil hummermayo, bronzefennikel og pickles af sæsonens sidste æble fra spirehaven og knoldselleri

Lår af vildand serveret med bladbeder stegt i andefedt og vildtsauce m/ karl johan svampe

Ostetallerken m/ olivencrackers og økologiske pistacienødder

Crepes suzettes