2011
31/1-11 - 50-års menu
Ølbraiserede svinekæber på ovnbagt rødbede, glace og friske ærteskud
Slethvar m/ buerre rouge, dertil strudel med porrer og morkler, nye purløg
Udvalg af oste serveret med valnødder i honning, dadler, hvidløgsspire og røde peberkorn
Lidt til den søde tand: kransekage fra Hammel
26/3-11 - Forårsmenu
Bagt butternutgræskar m/ chili, hvidløg, bøffelmozarella og spæde grønne urter, dertil kaninlever eller chorizo
Fransk kaninryg på spinatpasta vendt med frisk grøn spinat og creme fraiche
Oste "Fra Torvet" m/ nødder i kvædesirup fra Fru Møller
Kransekager fra Malling
14/4-11 - Lille menu med forårsgrønt
Stegt kaninfilet på toast m/ friskplukket ramsløg og mælkebøtteblade
Hvide tyske asparges serveret med røget svinekæbe fra Fru Møller og purløg
Rabarbermuffin m/ martsviol
23/4-11 - Hennings påskemenu
Røget makrel i mayonnaise på toasts, bronzefennikel
Grillstegt lammekølle i urter, kartoffel/knoldselleritern, ristet fennikel
Princip jordbæris
30/4-11 - Forårsmenu
Nipperier og lidt øl - saltmandler, Fru Møllers hummus og soltørrede oliven
Lam i forårsgrønt - lammepostej og røget lam fra Fru Møller serveret med grønne asparges, vinterkarse, hvidløgsspirer, Fru Møllers pickles og bellis
Hornfiskeruller m/ krydderurter, dertil rabarberkompot og spinat/forårsløg
Oste m/ syltede nødder, tørrede granatæblekerner og grøn tomatmarmelade
Jensens ostekage m/ lime efter opskrift af Jamie Oliver
Espresso
25/6-11 - Sommermenu
Dykkerfanget kammusling på spæd spinat og glace
Kyllingelår med bagte nyhøstede hvidløg og hyldeblomstsaft, dertil nyopgravede kartofler
Oste med grøn tomatmarmelade
Citronmåne m/ mango og havtorn fra Em, jordbær og mynte fra haven
6/8-11 - Søndagsmenu
Husets rejecocktail m/ grønt fra haven: frilandsagurk og tomat
Koteletter af Iberico-sortfodssvin, dertil grønne bønner, havrerødder og minisquash med blomst
Oste m/ syltet vandmelon fra Fru Møller, blomst af kinesisk purløg og mynte
Blåbærtærte med marcipan
19/8-11 - Hennings fredagsmenu
Pan amb tomaquet
Pasta m/ varmrøget laks i flødesauce m/ chili
Oksebøf, agurkesalat m/ kommen, kold bearnaise
Oste m/ blå druer
Hansens flødeis m/ nous encaramellades
3/9-11 - Lones lørdagsmenu
Cremet blomkålssuppe
Ølmarineret flanksteak, kartofler fra spirehaven, kold bearnaise, kryddergrønt
Tarte tatin m/ discoveryæbler
10/9-11 - Hennings lørdagsmenu
Laks og urter i filodejspakke
Lammefilet m/ crust, dertil Waldorfsalat
Dagens 4 kager fra Salling
24/9 - Indian Summer menu
Sallings hjemmelavede anderillettes, dertil frilandsagurk og grønt fra krydderurtebedene
Salat af fennikel og æble m/ citron og dild fra Fjordgården på røget vildlaks
Æblekage og karamel is fra Fru Møller, dertil danske sveskeblommer, hyldebær/gule hindbær fra Spirehaven og friske hasselnødder fra det levende hegn
2/10-11 - Lille eftersommermenu
Kammuslinger vendt med krydderurter og mandler på cremet blomkål, serveret med morkler, crudité af blomkål og friskplukkede grønne blade
Økologisk høost og fransk brie, dertil figenmarmelade og spicy mini crackers
Filotærte med æbler fra Spirehaven i calvados, Summerbird mini-flødebolle m/ lakrids, øko chokolader
9/10-11 - Søndagsmenu
Butternutgræskarsuppe m/ sprøde croutoner fra Fru Møller
Franske vagtler på tagiatelle af gulerod og squash i blommeeddike
Økologiske chokolader
22/10-11 - Lørdagsmenu
Løgismose's ravioli m/ karl johan og Iberico-skinke på cremet brøndkarsesauce
Koteletter af Ibericogris, dertil salat af små bagte rødbeder, fårefeta og friske hasselnødder
Pære tarte tatin, Hansen flødeis med rom/rosin
5/11-11 - Lørdagsmenu
Cremet suppe med svampe, dertil Fru Møllers croutoner
Bryst af dansk due serveret med kartoffel/kastanierösti og Jensens sauce
Heftig chokoladekage m/ whiskeykaramel
3/12-11 - Lille lørdagsmenu
Makrelrillette med skalotteløg, bronzefennikel og sennep, sprøde flutes
Kalvehaler i terrine m/ butterdejslåg, dertil Fru Møllers ribssirup
Hansen flødeis med rom/rosin serveret med hele sveskeblommer i Muscat (Fru Møller) og nous encarameladas
26/12-11 - Julefrokost
Platte 1: røget vildlaks m/ jordskoksalat; marineret sild i hjemmerørt sennepsdressing; indmad fra frilands-canette m/ grønkålspesto
Platte 2: oksekødspølse med enebær, dertil stegt æble og timian; blodpølse / røget dådyrhjerte; leverpostej fra Fru Møller m/ kejserhatte og Hammel-rødbeder
Platte 3: spændende oste med kondimenter: friskknækkede valnødder, æblechips, ølsirup, peber/ahorn relish og tørrede figner
30/12-11 - Nytårsmenu for 2
Friskkogt canadisk hummer på fennikelsalat, dertil hummermayo, bronzefennikel og pickles af sæsonens sidste æble fra spirehaven og knoldselleri
Lår af vildand serveret med bladbeder stegt i andefedt og vildtsauce m/ karl johan svampe
Ostetallerken m/ olivencrackers og økologiske pistacienødder
Crepes suzettes