2010
31/1-10 - Fødselsdagsmenu
Cremede kantareller m/ løg/porre på sprødt græskarbrød
Okse rib-eye m/ karamelliseret julesalat og hjemmelavede kartoffelkroketter
Ostetallerken m/ hasselnødder, tørrede kirsebær, Agen sveske og Favols pære
27/2-10 - Vintermenu
Crackers, husets gåserillettes, friskkærnet smør
Sprøde filopakker m/ jomfruhummer, chili og grønt
Lammefilet serveret med lille morkeltærte, rosenkålssalat m/ kommen, dertil Jensens peberfrugtsauce
Oste m/ hjemmesyltede kvæder
Belgisk chokolade
15/3-10 - Lille fridags-menu
Bisque på skaller af jomfruhummer, dertil minitoast m/ jomfruhummerkød fra kloerne
Forårsragout af nyparteret rådyr m/ pastinak, ærter og vintersar
Pandekager bagt af Løgismose-blanding serveret med honningvendte solbær
10/4-10 - 11-grønt forårsmenu
Aperitif
Syv grønt suppe, dertil flutes og smør (brændenælde, mælkebøtte, spinat, skvalderkål, hvidløgsspirer, vårsalat, spansk kørvel)
Mozarella in carozza med forårsskud og røde peberkorn (purløg, rødbedeblade, ærtespirer)
Udvalg af små makroner (spæde citronblade)
17/4-10 - Forårsmenu
Rillettes af røget stenbider m/ purløg, serveret med friske spinatblade og grøn asparges
Oksebøf, stegte vaffelkartofler og Jensens peberfrugtcremesauce
Lun rabarbercrumble m/ citron, hjemmelavet vanilje is
12/6-10 - Menu med små retter
Salat af mozarella, grønne asparges, pinjekerner og rosiner
Jomfruhummer på pastabrud m/ friskplukket rucola
Sprødstegt fjæsingfilet på fløde/olie, dertil stegt hjertesalat og agurkesalat m/ dild
Oksemørbrad og Sallings timbale af æg, kartoffel og tomat, blomstrende timian
Chokolader
10/7-10 - Sommermenu
Iskold suppe af ærter fra Søholm m/ spumante, dertil Sallings røgede laksesalat på brød og dild
Grillstegte makreller fyldt med lime og mynte, serveret med miniaturegrønt fra haven - squash og aubergine - og crudité af sommerkål m/ friskhøstet kommen, dertil mayonnaise og Em's tomatfoccacia
Friskrørt jordbærsoftice
5/9-10 - Lille søndagsmenu
Hjemmelavet gazpacho, dertil tern af frilandsagurk, torpedoløg og tomat, brødcroutoner
Økokylling stegt med hvidløg fra Fuglebjerggaard, dertil hvid aubergine, tzatziki af indisk agurk og hjemmelavet romanescosauce
Rødkitost fra Fru Møller serveret med honningvendte aroniabær
26/9-10 - Menu med æbler fra haven
Krabbesalat m/ tern af frilandsagurk og tang serveret på grillstegt ciabattabrød
Koteletter fra Fru Møller marineret med timian, dertil stegte æbler, cremet sauce og grønne bønner
Små butterdejspakker m/ æble og ost, kvædepuré
Calvados
2/10-10 - Efterårsmenu
Crostini med karl johan svampe, friskhøstet stegt aubergine og hvidløgsspirer
Andebryst, dertil bagte rødbeder m/ gedefeta, pinjekerner og topløg, løgconfit
Ost m/ valnødder i honning og ristede hasselnødder fra Ullas have
"Trifli" m/ sukkervendte havregryn, mascarpone og hindbær fra haven
23/10-10 - Menu med efterårsurter fra haven
Skindstegt kulmule på belugalinser, rødløg, bladselleri, sød rød peber og spæde salatblade, bronzefennikkel
Vildandebryst serveret med grov mos af knoldselleri og kartofler, sauce og ribsgelé
Dagens kager fra Schweizerbageriet: bær og æbler
30/10-10 - Københavnsmenu
Potage parmentier fra Løgismose, serveret med røget lammefilet fra Fru Møller og spansk kørvel
Vildsvinekoteletter fra Gourmandiet, dertil dampet portionsblomkål fra Din Baghave og krydderurtecreme fraiche
Ostekage med mango og passionsfrugt fra Løgismose
6/11-10 - 2. græskarmenu
Græskarsuppe m/ parmesancroutons og salvie
Varm asiatisk salat m/ bagt spicy butternutgræskar, langtidsstegt andelår, ingefærmynte og vinterkarse
Lun valnøddetærte
27/11-10 - Bistromenu
Græskarsuppe m/ græskarkerneolie, serveret med toasts m/ gedeost til Madame og bacon til Monsieur
Lammehjerte i flødesovs til Madame, oksebøf til Monsieur, dertil aspargeskartofler m/ paprika, stegt porre/vinteræble og havtornsylt
Appelsinpandekager m/ karamelliserede hasselnødder
24/12-10 - Jul i Den Gamle Udestue
Lille platte med 3 spændende bidder: røget gåsebryst m/ savoykålsmayo, jambon persillé fra "Fra Torvet" m/ hvidløgsspire, andelever m/ tranebær og røde peberkorn
Julegrillmesterens torveand fra Paris fyldt med kastanier, brødtern, knoldselleri, rødløg, valnødder, andehjerte og de sidste æbler fra haven
Serveret med brunede aspargeskartofler, rødkål fra Løgismose, andesauce, slagtermedister og syltede rønnebær/filippaæbler fra Fru Møller
Ris á l'amande serveret på syltede kirsebær og kirsebærsirup
Chokoladekage fra Salling, diverse bagværk fra Fru Møllers Mølleri
31/12-10 - Nytårsmenu
'Makrel i tomat' (røget makrelfilet på creme af soltørret tomat, sennepskorn og mayo; serveret med soltørret tomat, vagtelæg, chilidip og bredbladet persille)
Beef Wellington, dertil aspargeskartofler i paprika, flødespinat og Jensens sauce
Passionsfrugttærte m/ appelsin og granatæblesirup
Hot dogs