2009
3/1-09 - Københavsmenu
Hummersuppe m/ cognac
Løgismoses stegte sild m/ rosiner og pinjekerner
Husets egen terrin af lammeskank, dertil pommes anna m/ timian, sød sennep og ristet rugbrød
Oste, syltet figen, sesamstænger
Løgismoses mazarintærte m/ frisk figen, creme
21/2-09 - Lørdagsmenu
Husets hjemmelavede kaninrillettes, dertil æblesalat m/ rosmarin
Lammekølle fyldt m/ timian og hvidløg, ovnbagt knoldselleri, crudité af rosenkål, lammesauce
Banan tarte tatin m/ cashewnødder
28/2-09 - Lørdagsmenu
Stenovnsbrød m/ frisk italiensk olivenolie
Røget makrel i mayo m/ rødløg og hvidløgsskud
Confiterede fasanlår, syltet julesalat
Kage m/ røde stikkelsbær, creme fraiche, årets første mynteskud
14/3-09 - Lille lørdagsmenu med forårskryddergrønt
Grønkålscappuccino, lille salat af spæde gule rødbedeblade, lilla rosenkål og valnød
Sprødstegt pighvar på honningvendt tagiatelle af skorzonnerod og gulerod, vintersar
Ost m/ honningnødder og sesamknækbrød
28/3-09 - Lørdagsmenu
Sprødstegt sandart på salat af jordskok, ærteskud
Andebryst, flødekartofler m/ porrer fra Salling, braiserede røde grønkålsblade
Dagens kager fra Salling
4/4-09 - Forårsmenu
Vagtelspejlæg på ristet brød, lille forårssalat af spæde spinatbalde, rødbedeblade og spansk kørvel
Bornholmerkylling på grill, dertil ovnkartofler m/ hvidløg og rosmarin, rød tapenade
Is m/ de første små ovnbagte rabarber, mynteskud
9/5-09 - Lørdagsmenu med grønt fra forårshaven
Cremet aspargessuppe m/ friskhøstede grønne asparges
Kylling m/ rabarber, mandler, løg og krydderier, dertil franske nye kartofler
Ovnbagt krydderost m/ lille grøn salat
13/6-09 - 17-års menu
Hornfiskerillette på ristet brød, små nye kartofler fra Spirehaven vendt i olie og estragon
Dampede hvide asparges m/ aspargeseddikedressing og havesyre
Salat af vild rucola, nye kartofler og nye rødløg, serveret med en skive porchetta
Ost m/ kvædekompot og timianblomst
Friskplukkede Dybdahl-jordbær, italiensk jordbær is
Espresso, chokolader
21/6-09 - Sommermenu med spiselige blomster
Spinatsalat m/ nye løg og hjulkrone
Grillet coquelet, dertil salat af små nye kartofler, friskbælgede ærter og morgenfrue
Kager fra Økohaven pyntet med spiselige blomster og skovjordbær, dertil friske jordbær fra spirehaven
26/6-09 - Fernisering og menu
Små nye kartofler vendt i ramsløgsmør, cote du boeuf og saltmandler :-)
Kold agurkesuppe serveret m/ friskbagt brioche
Lille "sandwich" m/ nye kartofler, nye skalotteløg, spinat og ansjosmayo
Confiteret svinekæbe, dertil grønt - rucola - og farverigt - spiselige blomster - fra haven
Brændenældepenne m/ cremede morkler
Oste fra Løgismose, dertil syltede kirsebær, Meyers syltede kvæder/mandariner og ristet rugbrød m/ nødder og tranebær
Koldskål, is m/ ingefærmynte og dagens jordbærhøst
Espresso, chokolader
25/7-09 - Lørdagsmenu med hjemmedyrket grønt
Salat af spæde rødbedeblade, gule kirsebærtomater og artiskok
Kalvesteaks m/ salvie, nye gulerødder og squash
Chokoladeganachekage fra Schweizerbageriet med de sidste kirsebær
31/7-09 - Svendinde-menu
Friskstegte blå kartoffelchips
Salat af spæde rødbedeblade og confiterede andehjerter
Vagtler i cremet druesovs
Pandekager m/ rød stikkelsbærkompot
3/10-09 - Efterårsmenu
Hjemmelavet svinerillette, serveret med Fru Møllers rødbedetapenade, sennep og ristede skiver af Helbo's rugbrød
Ristet pighvarfilet på marineret agurk, dertil ærter, små skalotteløg fra haven og beurre blanc
Banan tarte tatin
17/10-09 - Vildtmenu
Cremet grøntsags/persillesuppe m/ toast med røget mørbrad
Gråandebryst serveret med karl johan svampe og æbler, dertil Fru Møllers paradisæblegelé
Ostekage m/ låg af stikkelsbærkiwi og egen figen i æblegelé
19/12-09 - Lørdagsmenu
Saltet, lufttørret okseindelår serveret med waldorfsalat
Langtidsbagt lammekølle m/ hvidløgs/persillerodspuré og myntegelé
Dagens kager fra Salling: chokolade/karamel
26/12-09 - Julefrokost
2 slags sild: Isabellas og stegte tomatsild, serveret m/ vintersalat af rød rosenkål og hasselnødder
Mellemret: grisetæer i gelé eller cremet jordskoksuppe
2 slags sylte: husets svinesylte m/ gule beder og sennep, hjemmelavet gåserillettes m/ timian, dertil salat af juleappelsiner, granatæbler og rødløg
2 slags ost: Vesterhavsost m/ hvidløgsspire, roquefort eller emmentaler, m/ sesamknækbrød og bisquit m/ karl johan svampe
2 slags sødt: hjemmebagte mandelkager m/ pinjekerner, fransk nougat fra Løgismose
Juletræskage: krydderkage m/ pigeonæbler, kaffe