2008
12/1-08 - Lille vintermenu
Sandart på cremede rodurter med persille
Kaninfilet, ristede champignon og rødkålscrudité
Nøddemazarinkage med friskknækkede mandler, valnødder og hasselnødder
23/2-08 - Ratatouille brasserimenu
Profiterolles m/ flødeost og purløg
Foie gras m/ toast og tre slags crudité
Fransk kylling i sennepssauce, ratatouille
Oste, kiks
Creme brulée
1/3-08 - Rustik menu
Cremet endiviesuppe m/ kammusling, endiviecrudité med purløg og nye rødbedeblade
Glaseret lammeskank m/ gratineret porretoast
Summerbird
20/3-08 - Påskefrokost
Gammeldags modnet sild på rugbrød m/ rødbedeblad og hvidløgsspirer :-)
Fiskesalat m/ crudité af lilla rosenkål, friskkogt rødbede i tynde skiver m/ grønkålssalat, toast m/ rødløg, soltørret tomat og purløg
Oste m/ ovnbagt rabarber
18/4-08 - Lille forårsmenu
Stegt kammusling på ovnbagt rabarber og estragon olie
Andebryst m/ dampede grønkålsskud, nye kartofler m/ brændenælder, svampesauce
Chokolader
3/5-08 - Lørdagsmenu
Små forårsbidder: grønne asparges, kørvel, nye kartofler, kammuslinger, gedesmør
Stegt søtunge på fennikelcrudité vendt i græskarkerneolie, dertil fennikeltop
Oste m/ crackers
Dagens kager - Sarah Bernhard og "Lille fristelse"
17/5-08 - Menu med gartnerindens krydderurter
Agurk og mynte: flødekogte agurker m/ mynte, lille salat af krusemynte, agurk og rejer
Kartoffel/asparges salat i basilikum creme fraice, dertil sprøgstegt hornfisk m/ to slags krydderfennikel
Vaffel fra Hansen Is
19/7-08 - Sommermenu
Velouté de cresson
Hønsebryst stegt i balsamico, majspandekage m/ fyld fra spirehaven: skalotteløg, ærter, courgette, gul gulerod
Rucola salat m/ gedeost og hybenmarmelade
Små tærter m/ røde stikkelsbær, Hansen karamel is
26/7-08 - Let sommermenu
Sprødstegt rødtungefilet på puré af nye løg, estragonolie
Kanin m/ salat af blomkål, stikkelsbær og spansk kørvel
Sarah Bernhardt kage fra Salling, Hansens flødeis m/ rom og rosiner, honningvendte solbær
2/8-08 - Italiensk menu
Bruschetta m/ aubergine og krydderurter
Vitello tonnato
Italiensk fåreost m/ trøffel, confiteret figen, svensk knækbrød
Dagens kager fra Salling, kirsebær
22/8-08 - Lille fredagsmenu
Grillet artiskok, mozarella m/ bøftomat
Laks stegt i andefedt, store pastaskruer m/ artiskok og bøftomat
Lille brombærtærte m/ creme fraiche
13/9-08 - Lørdagsmenu
Cremede markchampignoner og morkler på ristet brød m/ rosa peber
Pighvarfilet, glaserede porrer, artiskokbund, gul og grøn squash, dertil krydderurtedressing
Chokolademuffins fra Em med havens bær vendt i honning
20/9-08 - Mørk menu
Bryst af skovdue m/ sennepsbønner (sorte, gule, grønne)
Kalvekoteletter m/ ovnbagte lilla gulerødder og blå kartofler, dressing m/ persille
Dagens kage fra Em: chokolademarengs m/ mørk chokolade
11/10-08 - Lørdagsmenu
Skindstegt multe på græskarpuré m/ bagte hvidløg, dertil karl johan svampe og græskarkerneolie
Langtidsstegt hanekylling m/ citrontimian, smørvendte kartofler og fennikelcrudité
Manchego ost m/ speltkiks
Varlrhona chokolader
1/11-08 - Rustik efterårsmenu
Hokkaidosuppe m/ timian
Glaserede svinekæber, tærte m/ grønkål og bacon, crudité af gul rødbede
Oste m/ pære og knækbrød
Tarte tatin
29/11-08 - Lørdagsmenu
Vintersalat: spæd romainesalat fra Bertel, grønkålstoppe, karamelliserede gulerødder, avocado, sesam, creme fraiche
Fedtkogt kanin m/ lille porretærte og stegte hvidløg i olie
Oste, kommenskiks, dadler
Fyldte chokolader