2008

12/1-08 - Lille vintermenu

Sandart på cremede rodurter med persille

Kaninfilet, ristede champignon og rødkålscrudité

Nøddemazarinkage med friskknækkede mandler, valnødder og hasselnødder

 

23/2-08 - Ratatouille brasserimenu

Profiterolles m/ flødeost og purløg

Foie gras m/ toast og tre slags crudité

Fransk kylling i sennepssauce, ratatouille

Oste, kiks

Creme brulée

 

1/3-08 - Rustik menu

Cremet endiviesuppe m/ kammusling, endiviecrudité med purløg og nye rødbedeblade

Glaseret lammeskank m/ gratineret porretoast

Summerbird

 

20/3-08 - Påskefrokost

Gammeldags modnet sild på rugbrød m/ rødbedeblad og hvidløgsspirer :-)

Fiskesalat m/ crudité af lilla rosenkål, friskkogt rødbede i tynde skiver m/ grønkålssalat, toast m/ rødløg, soltørret tomat og purløg

Oste m/ ovnbagt rabarber

 

18/4-08 - Lille forårsmenu

Stegt kammusling på ovnbagt rabarber og estragon olie

Andebryst m/ dampede grønkålsskud, nye kartofler m/ brændenælder, svampesauce

Chokolader

 

3/5-08 - Lørdagsmenu

Små forårsbidder: grønne asparges, kørvel, nye kartofler, kammuslinger, gedesmør

Stegt søtunge på fennikelcrudité vendt i græskarkerneolie, dertil fennikeltop

Oste m/ crackers

Dagens kager - Sarah Bernhard og "Lille fristelse"

 

17/5-08 - Menu med gartnerindens krydderurter

Agurk og mynte: flødekogte agurker m/ mynte, lille salat af krusemynte, agurk og rejer

Kartoffel/asparges salat i basilikum creme fraice, dertil sprøgstegt hornfisk m/ to slags krydderfennikel

Vaffel fra Hansen Is

 

19/7-08 - Sommermenu

Velouté de cresson

Hønsebryst stegt i balsamico, majspandekage m/ fyld fra spirehaven: skalotteløg, ærter, courgette, gul gulerod

Rucola salat m/ gedeost og hybenmarmelade

Små tærter m/ røde stikkelsbær, Hansen karamel is

 

26/7-08 - Let sommermenu

Sprødstegt rødtungefilet på puré af nye løg, estragonolie

Kanin m/ salat af blomkål, stikkelsbær og spansk kørvel

Sarah Bernhardt kage fra Salling, Hansens flødeis m/ rom og rosiner, honningvendte solbær

 

2/8-08 - Italiensk menu

Bruschetta m/ aubergine og krydderurter

Vitello tonnato

Italiensk fåreost m/ trøffel, confiteret figen, svensk knækbrød

Dagens kager fra Salling, kirsebær

 

22/8-08 - Lille fredagsmenu

Grillet artiskok, mozarella m/ bøftomat

Laks stegt i andefedt, store pastaskruer m/ artiskok og bøftomat

Lille brombærtærte m/ creme fraiche

 

13/9-08 - Lørdagsmenu

Cremede markchampignoner og morkler på ristet brød m/ rosa peber

Pighvarfilet, glaserede porrer, artiskokbund, gul og grøn squash, dertil krydderurtedressing

Chokolademuffins fra Em med havens bær vendt i honning

 

20/9-08 - Mørk menu

Bryst af skovdue m/ sennepsbønner (sorte, gule, grønne)

Kalvekoteletter m/ ovnbagte lilla gulerødder og blå kartofler, dressing m/ persille

Dagens kage fra Em: chokolademarengs m/ mørk chokolade

 

11/10-08 - Lørdagsmenu

Skindstegt multe på græskarpuré m/ bagte hvidløg, dertil karl johan svampe og græskarkerneolie

Langtidsstegt hanekylling m/ citrontimian, smørvendte kartofler og fennikelcrudité

Manchego ost m/ speltkiks

Varlrhona chokolader

 

1/11-08 - Rustik efterårsmenu

Hokkaidosuppe m/ timian

Glaserede svinekæber, tærte m/ grønkål og bacon, crudité af gul rødbede

Oste m/ pære og knækbrød

Tarte tatin

 

29/11-08 - Lørdagsmenu

Vintersalat: spæd romainesalat fra Bertel, grønkålstoppe, karamelliserede gulerødder, avocado, sesam, creme fraiche

Fedtkogt kanin m/ lille porretærte og stegte hvidløg i olie

Oste, kommenskiks, dadler

Fyldte chokolader

 

Til køkkenkalenderen