2007
6/1-07 - James Bond menu
Suppetrilogi: karry/jordskok, asparges, gulerod
Hummer naturel m/ mayo
Entrecôtes m/ stegt julesalat og skysauce
Oste m/ svensk knækbrød
Mazarinkage m/ mandler og pistacier, fra Siegfrieds kaffebar
9/3-07 – Fredagsmenu
Stenbiderrogn m/ kyllingechips, Grambogård creme fraiche og et grønt drys
Braisserede svinekæber m/ rødbede, blomkål, balsamico og nyknækkede mandler
Råmælksost fra Isigny m/ svensk knækbrød
Små desserter fra nær og fjern: hjemmelavet tiramisu, mandel/chokoladecrunch fra Morzine, petit four fra Em
17/3-07 – Fiskemenu
Tallerken med: stenbiderrillettes m/ purløg, jordskokcrudité m/ hvidløgssnirkel, sukkersaltet sandart på honningvendt porre
Sort pasta m/ kammuslinger, hvidløgsspire og safran olie
Oste m/ Meyers tomatrelish
Dagens kager fra Em
1/4-07 - Fødselsdagsforårsmenu
Karamelliseret kammusling med grønt fra haven :-)
Forårssuppe af brændenælde og skvalderkål m/ mousse d'escargot på sprødt surdejsflute
Kanin i fløde fra Øllingegård m/ sennep, dertil spinat og crudité af friske majroer fra Rungis-markedet
Em påskeæg m/ fyld, Enric Roviera
7/4-07 - Lille menu
Tagiatelle m/ funghi porcini, salviecreme og hvidløgsspirer
Stegt sandart m/ kold salat af grønne puy linser, sprød parmaskinke, basilikum og ærter, dertil flødesauce m/ vanilje
Små passionsfrugttærter
14/4-07 - Forårsmenu
Flødekogte agurker m/ mynte, salat m/ asparges, purløg og parmesan
Kalvekoteletter m/ bladbede, agurkesalat og bagte rabarber
Oste m/ tomatmarmelade
Kage fra Em
27/5-07 - Pinsemenu
Hvide asparges m/ hollandaisesauce
Kylling stegt m/ hvidløg, dertil små nye kartofler af egen avl vendt i krydderurter
Rabarbertærte m/ mynte
5/6-07 - Grundlovsmenu
Stegt kammusling på tagiatelle af asparges, salat af friske urter og brøndkarse
Hornfiskerulle m/ nyopgravede kartofler, rucolasalat og dijonnaise
Oste m/ peche sauvage
"Trifli" m/ biscotti og rabarber, de første jordbær
13/6-07 - 15-års menu
Lille tærte m/ stuvet spidskål, farserede morkler, rucola, sar og rapsolie
kalvekotelet m/ gnocci, soltørret tomat, salvie, italiensk smør
Dagens høst af jordbær og friterede hyldeblomster
23/6-07 - Skt. Hans menu
Salade gourmandise
Skindstegt fjæsing m/ hyldeblomstsyltet kartoffel og nye løg
Grillet gedeost / Saint Albray
Pandekager m/ stikkelsbærkompot
7/7-07 - Rustik sommermenu
Ristede kammuslinger på grov ærtepuré m/ sprød pancetta, parmesan og bronzefennikel
Rib eyes m/ ovnkartofler, nye gulerødder, persille
Chokoladekage m/ karamel fra Schweizerbageriet
14/7-07 - Italienskinspireret menu
Anderillettes fra Meyers Deli og italiensk smør
Penne m/ gorgonzola, ærter, mynte
Oksemørbrad m/ bladbede vendt i hvidløg
Oste
Trøffelkugle, hindbær og kirsebær
28/7-07 - Let sommermenu
Salat af spæd spinat og portulak, med tomater og små bøffelmælksmozarella'er, salvie
Økologisk entrecote m/ pommes sauté og friske ærter
Bær fra haven i druesaft, shot m/ rabarberdrik, truffe
19/8-07 - Artiskokmenu
Kogt artiskok m/ aiolidip
Stegte mini-artiskokker, ovnstegt kylling, sennepsbønner
Oste m/ brændenældekiks
Muffins fra Em
8/9-07 - Sensommermenu
Artiskokvariation: crudité og bund m/ lille kartoffelsalat, brændenældeolie
Svinekæber i glace, sellerimousse, stegte æbler
Mangokage og træstamme fra Bread & coffee
13/9-07 - Torsdagsmenu
Pil-selv-artiskok m/ Il Biondo olivenolie
Oksebøffer m/ grøn bønnepuré, ovnkartofler og gulerodscrudité
Vaniljeis m/ Heibergs passionsfrugtssirup og friske hindbær
22/9-07 - Lille lørdagsmenu
Cremet kartoffel/sellerisuppe m/ porregrønt
Oksebøffer m/ bagt gul chili, tomatsalat og majskolbe fra gartnerskolen
Tiramisu
6/10-07 - Vildtmenu
Jordskoksuppe m/ stegt kammusling
Dyreryg m/ porrer og savoykålssalat, sauce m/ sennep og peberfrugt
Dagens kager fra Salling
13/10-07 - Efterårsmenu
Toast m/ cremede rørhatte og persille
Confit de canard, rødløgs tarte tatin m/ timian, ovnbagte pastinakker
Åben æblepie m/ saltmandler
3/11-07 - Lørdagsmenu
Cremet blomkålssuppe m/ tynde skiver af rå blomkål
Skovduebryst stegt på benet, dertil ovnbagt hokkaidogræskar og flødekogt sortkål, sauce
Emmentaler m/ sesamkiks og daddel, chokolade m/ svesker
24/11 - Rustik menu
Stegt kammusling, små crudité'er af lilla rosenkål m/ nyknækkede valnødder og fennikel, dertil græskarkerneolie
Braiseret lammeskank, honningvendte porrer, kartoffelrösti, svampesauce
Chiligouda m/ bisquits, orange truffes
22/12 - Julemenu for 2
Østersølaks m/ creme fraiche fra Naturmælk og persillestængel
Confiterede svinekæber fra Løgismose, dertil vintersalater, bagt selleri, pecorino, Agen-svesker, friske hasselnødder og citrondressing
Oste m/ kvædepuré fra Meyers Deli
Meyers tre chokoladeovertrukne vintertrøfler
26/12 - Julefrokost
Foie gras m/ daddel brioche, sprøde salater og pære/fennikel marmelade
Syltet torsk på rugbrød m/ jordskokkemayo og grønkål vendt i græskarkerneolie
Udvalg af oste, dertil kvædepuré og multebær, speltkiks
Cognacmarineret tørret frugt m/ biscoti og økologisk creme fraiche