2006
7/1-06 - Køkkenindvielse for 2
Cremet suppe af knoldselleri og røget laks
Vildandebryst og confit af lår på funghi porcini, søde figner
Engelske oste fra gårdmejerier i Cornwall
Gode "sydfrugter" m/ mascarponecreme
14/1-06 - Brasserimenu
Ovnbagt knoldselleri m/ avocado og chilidressing, bredbladet persille
Svinekæber i kartoffelsauce
Græskarkage m/ appelsin, søde abrikoser fra Em
21/1-06 - Italiensk menu
Antipasti m/ mozarella: crostini /chili, naturel; porcini/persille, gratineret
Pasta m/ tomatsauce, pinjekerner, sardeller, rosiner
Tynd oksefilet grillet i ovn m/ salat og parmesan
Oste m/ figen
Panna cotta m/ honningvendte tørrede tranebær
25/2-06 - Caviarmenu
Rosette af kammusling på broccolitagiatelle m/ beluga og ristet rugbrød :-)
Suppe af hjertesalat m/ beluga
Filet af rødfisk på jordskokkage m/ pastinak
Gedeosttærte m/ mango og dadler
4/3-06 - Vintermenu
Cremet jordskoksuppe :-)
Kalveskank i cocotte m/ små løg stegt i andefedt, gulerod, sortkål, sauce, citron og trøffelolie
Dagens fisk m/ hestebønner, cashewnødder, anisvinaigrette og vaniljeconfiteret kartoffel
Udvalg af oste m/ crackers og figenconfiture
Mandel panna cotta m/ syltede Elvas blommer
11/3-06 - Lørdagsmenu
Cremet porresuppe m/ linser, blancheret porre og creme fraiche m krydderurter
Variation af havtaskekæbe: indbagt m/ pastinak og soltørret tomat; syltet m/ chili og sorte oliven
Oste m/ Elvas-blommer og dadler
Dagens kager fra Em
1/4-06 - Forårsgrill
Æggesalat m/ purløg på ristet flute med stenbiderrogn og kørvel
Fransk frilandskylling, dertil husets broccolisalat og Meyers ferskenrelish
Påskeæg fra Em
8/4-06 - Lille forårsmenu
Æg i cocotte m/ kylling og ærter, kørvel
Lammefilet m/ nye kartofler og purløgsdressing
Oste m/ Meyers ferskenrelish
Amerikansk citronkage pyntet med citronskiver af egen avl
10/4-06 - Fødselsdagsmenu
Citronblinis m/ torskemousse, rødløg og dild
Friturestegt bøffelmælksmozarella m/ bønnesalat og ansjosdressing
Dagens kager fra Em
13/4-06 - Påskefrokost
Sildesalat med gammeldags modnet sild, æg m/ pebersauce og hummerhaler
Sylte af kalveskank m/ lille forårssalat og artiskokcreme, husets rullepølse m/ pickles
Oste og sødt
15/4-06 - Snookermenu
Lille toast m/ rillettes af røget stenbider og purløg
Fish 'n' chips
Snooker-chokoladekage
21/4-06 - Lille italiensk menu
Spiegi m/ trøffel og ost
Vitello tonnato m/ traditionel baguette
Luksus træstamme fra Bread & Coffee
4/5-06 - Forårsmenu
Lille butterdejstærte m/ de første grønne asparges fra Spiren og ricotta/parmesancreme, kørvel
Kold grillet kylling m/ hvide asparges, salsa verde
Rabarber-trifli, m/ græsk yoghurt og cantuccini
12/5-06 - Sommerhusmenu 1
Salat af egne grønne asparges, nye kartofler, æg og mynte
Grillet ørred m/ sauce tartare og salat m/ italienske tomater og agurk
Rabarber tarte tatin
13/5-06 - Sommerhusmenu 2
Skagen-skinke m/ to slags melon
Grillet okseentrecote, dertil lille tomattærte og grillet aubergine
Dagens kager fra Penny Lane Vinhandel
20/5-06 - Italiensk forårsmenu
Bruchetta m/ grønne asparges, funghi porcini, mozarella, soltørret tomat
Cremet risotto m/ morkler og sprøde grønne blade
Glaseret, krydret andebryst m/ syltet rabarber
Små komælksoste fra Cornwall, brie og macademianødder, purløg
Små søde bidder fra Em
25/5-06 - Køkkentaffel
Karry peanuts, macademianødder, oliventapenade, mini vandbakkelser m/ gorgonzolacreme, små stykker porretærte
Skindstegt sandartfilet og grøn forårssalat m/ skalotteløg i syrnet fløde, dertil små Samsøkartofler
Rabarber-trifli - af havens røde stænger, cantuccini, græsk yoghurt og Meyers blommesirup
Rajoles chokolader
27/5-06 - Lille forårsmenu
Cremet aspagessuppe m/ små grønne asparges og hvid balsamico
Grillkylling m/ nye kartofler, agurkesalat og m'hamara fra Em
Rabarbersnitte m/ græsk yoghurt og mynte
2/6-06 - Menu med danske råvarer
Kold, hvid hvidløgssuppe m/ mandler og agurketern
Små grønne godbidder: samsøkartofler, confiterede grønne asparges
Lynstegt havkat i selskab af tomater, nye løg og mynte, dertil lille grøn salat
Udvalg af danske gårdoste
Lille hindbærsmoothie :-)
Rabarbersuppe m/ nougatfløde
Chokolader fra Heiberg
18/6-06 - Sommermenu
Kammusling (fra skal) på salat af spinat- og rødbedeblade, stegte fjordrejer, fiskepølse, grønne asparges, stribet tomat, nye kartofler i basilikumpesto
Andebryst m/ crudité: asparges og spidskål m/ pinjekerner
Lille hindbærtærte m/ mynte
8/7-06 - Spiremenu
Carpacchio af grøntsager: agurk, gul squash og blomkål, m/ nye ærter og parmesan
Røget makrel m/ nye løg og krydderurter, dertil courgetteblomst fyldt med bøffelmozarella og ansjos samt små nye rodurter og marinerede kartofler
Mandelkage m/ olivenolie og lavendelblomster, m/ kirsebær i hyldeblomstsirup, Dybdahl-jordbær
16/7-06 - Kold sommermenu
Kold agurkesuppe m/ gul squash
Vitello tonnato
Tallerken med bær fra Spiren: kage m/ råsyltet pære og kirsebær, skovjordbær i liqueur, cremet jordbær is, frisk jordbær
13/8-06 - Søndagsmenu
Karamelliserede sommerløg m/ hyldeblomst, lyse rosiner og pinjer, røget gåsebryst
Bornholmsk unghane m/ flødeagurker, bønner/gul squash
Pecantærte m/ whiskey, banan is
30/9- 06 - Rustik menu
Cremet courgette/basilikumsuppe m/ picada
Ovnstegt fransk kylling, auberginecreme og bladbedestængler vendt i honning
Dagens kager fra Em
7/10-06 - Gartnerinde-menu
Lille porcini-suppe m/ oregano, mynte og æg; egne artiskokker med mayonnaise
torsk m/ krydderkappe på safrankogte skorzonnerrødder, linser og bacon
Oste m/ chili/vaniljeblommer
Roulade "tiramisu"
Chokolader, espresso, cognac
14/10-06 - Menu og lounge
Quenelles de brochet: parmesangratinerede geddeboller m/ sauteret porre
Pighvar m/ cremet grønkål, rødløgsvinaigrette og syltede karl johan svampe/artiskok
Ost m/ rugbrød og Meyers æblemostarda
Kage m/ æbler og brombær, græsk yoghurt
20/10-06 - Lille hyggemenu
Cremede artiskokker på toast
Braiserede svinekæber i Asbach Uralt m/ valnødder, lyse rosiner og purløg, syltet knoldselleri
Dagens kager fra Em, den ene med hindbær fra Spiren
10/11-06 - Fredagsmenu
Persillesuppe m/ sukkersaltet kyllingefilet
Havtaskekæber stegt med safran,, jordskokpuré og dampet porre
Lille tarte tatin m/ pære fra Sydfrankrig
18/11-06 - Lørdagsmenu
Karry/jordskoksuppe m/ pighvar og rød chili
Vildandebryst, andelever, stegte æbler og råmarineret persillerod m/ dild
4 oste m/ 4 slags tilbehør: blomme, hyben, valnød, figen
Chokolader, Summerbirds
1/12-06 - Fredagsmenu
Røget lam m/ parmesan og Meyers grønne tomater
Oksebøf m/ to slags skorzonnerrod: marineret med sennep og flødekogt, hybensylt
Oste
Pandekager m/ Meyers kvædesirup
9/12-06 - Lørdagsmenu
Stegt hellefisk på porre, tomat og purløgsdressing
Lammekotelet, sellerimos, små rosenkål m/ parmesan, granatæblekerner, lammesauce
Chokoladerisotto, chokolader, Em's brunkage
24/12-06 - Julemenu
Cremet sellerisuppe m/ timian :-)
Andesteg m/ små brunede aspargeskartofler, rødkål m/ hyldeblomst, rødkålssalat, medister, Meyers syltede grønne tomater, havtorngelé, hybensylt, sauce
Ris á l'amande m/ Meyers kvædesirup og pinjekerner, ris-bar paneret i mandelmel :-/ m/ italienske soltørrede kirsebær og kirsebærsirup
31/12-06 - Nytårsmenu
Gourmetchips
Krabbecocktail, fiskerillettes
Lammeryg, tærte m/ svampe og timian, lille krebinet, procinicreme, sauce
Ostekugle m/ rosiner og pinjer, rødkitost og svensk knækbrød
Em's nytårskage, med franske abrikoser
Kransekagebidder
Jensens hot dogs