2004
3/1-04 – Italiensk menu
Tapenade di olive nere, prosciutto di Parma
Gnocchi de patate – fato in casa
Spezzatini de vitello
Formaggi
Dolci / Espresso
10/1-04 – Vintergrill
Grillet kammusling på pancetta m/ olivenolie, cremet cavolo nero og sirup af portvin/balsamico
Grillstegt and m/ skorzonerrødder og forårsløg, andelever og –hjerte, andesauce
Ostebidder m/ dadelkugle
Citrusvariation: karamelliseret citrontærte, appelsin/blodgrapesalat m/ råcreme, Agen svesker i orange m/ vanilie, stjerneanis og Cointreau, orange/grapesirup
17/1-04 – Lille hyggemenu
Jordskoksuppe m/ ristede jordskokker og fjerkrærilettes
Stegt havtaske på rodfrugttagiatelle omkranset af hummerbisque
Em’s chokoladebrownie og hindbær is fra Hammel
21/2-04 – Italiensk menu
Østrigsk pølse, makrelrilettes, grissini m/ italiensk øl
Hjemmelavet safrantagiatelle m/ valnødder og gorgonzolacreme
Kaninragout m/ tomat, basilikum og sorte oliven
Petits fours fra Em
7/3-04 – Lille menu
Røget stenbider ’branade’ m/ dild, rogn og friske spinatskud
Poulet de Bresse serveret som eksotisk simregryde m/ mandler
Oste fra Østrig, Italien, Frankrig
Chokoladeæg fra Summerbird
13/3-04 – Rustik menu
Foie gras d’oie m/ crudité af gulerod og selleri, cornichoner og toast
Fasan m/ kål og tre slags løg
Chokoladekage m/ rødbede, dertil rødbedemarmelade
Kaffe og sødt fra Em
27/3-04 – Lørdagsmenu
Cremet jordskoksuppe m/ ristet fjæsing
Peus de porc (grisetæer på katalansk) og glaserede svinekæber, dertil salat m/ rødløg og chili
Chokoladeæg fra Mølle skovly og amadines
3/4-04 – Forlovelsesmenu i Den Hvide Elefant
Salat af fasan, æbler og valnødder
Stegt pighvar på spinat og beurre blanc, dertil krabbesalat i butterdej
Em’s chokoladekage, hindbær is fra Hammel, hindbærcoulis
10/4-04 – Fødselsdagsmenu
Original Zillertaler schinkenspeck
Poulet de Bressefilet på toast m/ cavolo nero forårsskud :-)
Tærte m/ cremede morkler, kalvehaleterrin m/ porrechutney, dagens salat
Rådyrkølle m/ sprød figentærte og smørdampet spinat
Udvalg af oste: Gouda m/ brændenælder, parmasan Vacche Rossa, Prima Donna, blåskimmel
Ingefærchokolademousse m/ kandiserede violer fra Provence
Xocolates Enric Rovira, mocca fra Em
22/4-04 – Forårsmenu
Små forårsbidder fra Spirehaven: grønne asparges m/ kørvelcreme, stegt fjæsing på rabarberkompot, marinerede jordskokker m/ purløg
Dagens hovedret inspireret af udvalget på havnens gormetmarked:
Kalvefilet m/ shitakesvampe og squash m/ persille og mynte, dertil sauce
Oste- og chokoladedesserter fra gode leverandører: Prima Donna, råmælkscamenbert og vacche rossa parmesan m/ gourmet thins knækbrød, kage m/ 4 slags chokolade fra Em, chokolader fra Heiberg
...