2004

3/1-04 – Italiensk menu

Tapenade di olive nere, prosciutto di Parma

Gnocchi de patate – fato in casa

Spezzatini de vitello

Formaggi

Dolci / Espresso

 

10/1-04 – Vintergrill

Grillet kammusling på pancetta m/ olivenolie, cremet cavolo nero og sirup af portvin/balsamico

Grillstegt and m/ skorzonerrødder og forårsløg, andelever og –hjerte, andesauce

Ostebidder m/ dadelkugle

Citrusvariation: karamelliseret citrontærte, appelsin/blodgrapesalat m/ råcreme, Agen svesker i orange m/ vanilie, stjerneanis og Cointreau, orange/grapesirup

 

17/1-04 – Lille hyggemenu

Jordskoksuppe m/ ristede jordskokker og fjerkrærilettes

Stegt havtaske på rodfrugttagiatelle omkranset af hummerbisque

Em’s chokoladebrownie og hindbær is fra Hammel

 

21/2-04 – Italiensk menu

Østrigsk pølse, makrelrilettes, grissini m/ italiensk øl

Hjemmelavet safrantagiatelle m/ valnødder og gorgonzolacreme

Kaninragout m/ tomat, basilikum og sorte oliven

Petits fours fra Em

 

7/3-04 – Lille menu

Røget stenbider ’branade’ m/ dild, rogn og friske spinatskud

Poulet de Bresse serveret som eksotisk simregryde m/ mandler

Oste fra Østrig, Italien, Frankrig

Chokoladeæg fra Summerbird

 

13/3-04 – Rustik menu

Foie gras d’oie m/ crudité af gulerod og selleri, cornichoner og toast

Fasan m/ kål og tre slags løg

Chokoladekage m/ rødbede, dertil rødbedemarmelade

Kaffe og sødt fra Em

 

27/3-04 – Lørdagsmenu

Cremet jordskoksuppe m/ ristet fjæsing

Peus de porc (grisetæer på katalansk) og glaserede svinekæber, dertil salat m/ rødløg og chili

Chokoladeæg fra Mølle skovly og amadines

 

3/4-04 – Forlovelsesmenu i Den Hvide Elefant

Salat af fasan, æbler og valnødder

Stegt pighvar på spinat og beurre blanc, dertil krabbesalat i butterdej

Em’s chokoladekage, hindbær is fra Hammel, hindbærcoulis

 

10/4-04 – Fødselsdagsmenu

Original Zillertaler schinkenspeck

Poulet de Bressefilet på toast m/ cavolo nero forårsskud :-)

Tærte m/ cremede morkler, kalvehaleterrin m/ porrechutney, dagens salat

Rådyrkølle m/ sprød figentærte og smørdampet spinat

Udvalg af oste: Gouda m/ brændenælder, parmasan Vacche Rossa, Prima Donna, blåskimmel

Ingefærchokolademousse m/ kandiserede violer fra Provence

Xocolates Enric Rovira, mocca fra Em

 

22/4-04 – Forårsmenu

Små forårsbidder fra Spirehaven: grønne asparges m/ kørvelcreme, stegt fjæsing på rabarberkompot, marinerede jordskokker m/ purløg

Dagens hovedret inspireret af udvalget på havnens gormetmarked:

Kalvefilet m/ shitakesvampe og squash m/ persille og mynte, dertil sauce

Oste- og chokoladedesserter fra gode leverandører: Prima Donna, råmælkscamenbert og vacche rossa parmesan m/ gourmet thins knækbrød, kage m/ 4 slags chokolade fra Em, chokolader fra Heiberg

...

 

Til køkkenkalenderen