2003
...
16/11-03 – Italiensk menu
Italiensk pølse, makrelrilettes og foccaciabrød
Kartoffelravioli m/ pesto
Vitello tonnato
Tallegio ost m/ oliven og pære
Em’s espressokaffe: caffè Amarone el. Irish coffee
22/11-03 – Efterårsmenu
Sandart på porre i vinaigrette :-)
Salat af rodurter & rucola m/ valnøddevinaigrette, confit af vildandelår og rødbede
Filet royal m/ puré af æbler og lun salat af kammusling, endivie og skalotteløg
Finsk emmentaler / Gouda m/ Agen sveske
Mandelkage m/ kvæde
30/11-03 – Italiensk menu
Andelevermousse og italiensk pølse på toast, prosecco
Salat m/ karl johan & parmesan, dertil trøffelrisotto m/ Banyuls sirup
Fasan m/ pancetta og karamelliserede løg
Råmælkscamenbert m/ rosinbrød
Caffè latte m/ biscoti
5/12-03 – Julefrokost
Sildesalat serveret som cocktail, stegt sild m/ karry i øl, røget laks fra Daniel Letz m/ endivie
Kalvesylte m/ sennep og hvidløgspaté m/ løgmarmelade, fra Slagter Munch
Bagt skinke m/ selleriremoulade
Råmælkscamenbert, gedebrie, Agen sveske, abrikos, tranebær, katalansk chokolade m/ citrus
Em’s julemokka m/ hvid chokoladestang m/ whiskey
7/12-03 – Vildtmenu
Røget laks m/ ingefæræblesalat :-)
Oksehalesuppe m/ ravioli m/ oksehale og ristede svampe
Vildtkølle m/ pommes Anna, waldorfsalat, rødløgsmarmelade og vildtsauce
Chokoladekonfektkage m/ 3 slags chokolade og valnødder
14/12-03 – Hyggemenu
Små forretter m/ pighvar: rimet, cremet safransuppe og bagt på karl johan svampe
Bryst af fransk landkylling m/ morkelsauce, selleripuré, gulerødder og årets sidste spidskål fra Samsø
Dagens kager fra Em
Kaffe m/ små honninghjerter fra Hammel
20/12-03 – Årets julemenu
Lille vildtfrikadelle på rødkålssalat :-)
Kammuslinger på skalotteløgsmousse m/ pebrede clementiner og clementinsirup
Andebryst på vaniliekartoffelpuré og pigeonæble, dertil foie gras, karamelliseret figen og krydret sauce
Krydrede gourmetæbleskiver m/ pigeonæble, dertil appelsinsalat
Em’s julemokka m/ fyldte Agen svesker
21/12-03 – Julefrokost
Isabellas sild m/ creme fraiche, rucola og purløg, hjemmelavet rullepølse m/ pickles, mini-leverpostej m/ surt, kyllingerilettes m/ syltede nødder, leverpølse, spegepølse
Prima Donna ost m/ frisk figen, crocantes, glögg og Em’s honninghjerte
26/12-03 – Julefrokost
Stegte sennepssild i eddike, små vildtfrikadeller m/ appelsinsalat, andebryst m/ marineret minirødkål, confit af andelår m/ æblerelish
Hjemmelavet rullepølse m/ rødløg, Hammelspegepølse, leverpølse, blodpølse m/ æblemos, hjemmebagte flutes og rugbrød
Ostebræt m/ Agen svesker, biscoti, marcipanbrød, julemokka
27/12-03 – Årets nytårsmenu
Blanquette af hummer og pighvar m/ urter
Torsk i krydderkappe på gule skorzonerrødder, kalvebacon og sauce vin rouge m/ svampe
Bombones Enric Rovira