2003

...

 

16/11-03 – Italiensk menu

Italiensk pølse, makrelrilettes og foccaciabrød

Kartoffelravioli m/ pesto

Vitello tonnato

Tallegio ost m/ oliven og pære

Em’s espressokaffe: caffè Amarone el. Irish coffee

 

22/11-03 – Efterårsmenu

Sandart på porre i vinaigrette :-)

Salat af rodurter & rucola m/ valnøddevinaigrette, confit af vildandelår og rødbede

Filet royal m/ puré af æbler og lun salat af kammusling, endivie og skalotteløg

Finsk emmentaler / Gouda m/ Agen sveske

Mandelkage m/ kvæde

 

30/11-03 – Italiensk menu

Andelevermousse og italiensk pølse på toast, prosecco

Salat m/ karl johan & parmesan, dertil trøffelrisotto m/ Banyuls sirup

Fasan m/ pancetta og karamelliserede løg

Råmælkscamenbert m/ rosinbrød

Caffè latte m/ biscoti

 

5/12-03 – Julefrokost

Sildesalat serveret som cocktail, stegt sild m/ karry i øl, røget laks fra Daniel Letz m/ endivie

Kalvesylte m/ sennep og hvidløgspaté m/ løgmarmelade, fra Slagter Munch

Bagt skinke m/ selleriremoulade

Råmælkscamenbert, gedebrie, Agen sveske, abrikos, tranebær, katalansk chokolade m/ citrus

Em’s julemokka m/ hvid chokoladestang m/ whiskey

 

7/12-03 – Vildtmenu

Røget laks m/ ingefæræblesalat :-)

Oksehalesuppe m/ ravioli m/ oksehale og ristede svampe

Vildtkølle m/ pommes Anna, waldorfsalat, rødløgsmarmelade og vildtsauce

Chokoladekonfektkage m/ 3 slags chokolade og valnødder

 

14/12-03 – Hyggemenu

Små forretter m/ pighvar: rimet, cremet safransuppe og bagt på karl johan svampe

Bryst af fransk landkylling m/ morkelsauce, selleripuré, gulerødder og årets sidste spidskål fra Samsø

Dagens kager fra Em

Kaffe m/ små honninghjerter fra Hammel

 

20/12-03 – Årets julemenu

Lille vildtfrikadelle på rødkålssalat :-)

Kammuslinger på skalotteløgsmousse m/ pebrede clementiner og clementinsirup

Andebryst på vaniliekartoffelpuré og pigeonæble, dertil foie gras, karamelliseret figen og krydret sauce

Krydrede gourmetæbleskiver m/ pigeonæble, dertil appelsinsalat

Em’s julemokka m/ fyldte Agen svesker

 

21/12-03 – Julefrokost

Isabellas sild m/ creme fraiche, rucola og purløg, hjemmelavet rullepølse m/ pickles, mini-leverpostej m/ surt, kyllingerilettes m/ syltede nødder, leverpølse, spegepølse

Prima Donna ost m/ frisk figen, crocantes, glögg og Em’s honninghjerte

 

26/12-03 – Julefrokost

Stegte sennepssild i eddike, små vildtfrikadeller m/ appelsinsalat, andebryst m/ marineret minirødkål, confit af andelår m/ æblerelish

Hjemmelavet rullepølse m/ rødløg, Hammelspegepølse, leverpølse, blodpølse m/ æblemos, hjemmebagte flutes og rugbrød

Ostebræt m/ Agen svesker, biscoti, marcipanbrød, julemokka

 

27/12-03 – Årets nytårsmenu

Blanquette af hummer og pighvar m/ urter

Torsk i krydderkappe på gule skorzonerrødder, kalvebacon og sauce vin rouge m/ svampe

Bombones Enric Rovira

 

Til køkkenkalenderen