2000
1/1-00 – Nytårsmenu
Foie gras på toast m/ syltet græskar og karry/vaniljeolie
Hummersuppe m/ sevruga
Champagnegranité m/ lime
Due m/ svampe, æbler og jordskokker
Oste m/ pæremarmelade og soltørrede tranebær
Tarte tatin m/ kardemomme-dadelparfait
Chokolader
15/1-00 – Januarmenu
Pighvar m/ porre, æblesauce og vilde ris
Vildsvinemørbradbøffer m/ kartoffelpuré og svampe i appelsindressing
Citrusmarengstærte
31/1-00 – Fødselsdagsmenu
Skaldyrsragout m/ butterdejspynt
Braiseret pighvar m/ rød bourgognesauce, vinterrodurter og smørstegte rosenkål
Crème Brulée
5/2-00 – Vintermenu
Fasanconsommé m/ fasanboller med æble
Dådyrmørbrad m/ syltede græskar og rodurter
Chokoladedesserttallerken: tærte m/ ricotta, flødeis m/ mandelkrokant, mousse
12/2-00 – Lørdagsmenu
Crème Vichyssoise m/ sevrugacaviar
Variation af fasan: stegt fasanbryst m/ svampesauce og ristede jordskokker, tårn af fasanlårsconfit m/ svampe og pære, fasanlårsrilette
Ostetallerken m/ tørrede blåbær
19/2-00 – Lørdagsmenu
Sandart i filodej m/ foie gras og rødvins buerre blanc
Krondyrmedailloner m/ kartoffelpuré og rosenkål m/ feta og appelsin
Små othellolagkager fra Em
27/2-00 – Søndagsmenu
Rødbedesuppe m/ kammuslinger og mango
Braisseret andelår m/ jordskokker og purløg
Æblecharlotte m/ kanel anglaise
4/3-00 – Ostemenu
Mousseline af kylling og gedeost m/ basilikumdressing
Lammeculotte m/ parmesantærte og lammesky
Ostetallerken m/ honningvendte pinjekerner og tørrede bær
Espressochokolademousse m/ espressogranité
24/3-00 – Fredagsmenu
Ristet sandart m/ skorzonnerrødder, spinat og persillebouillon
Oksefilet farseret med spinat og æbler, foie gras og sauce
Ananassorbet m/ vanilie is og ananasfrittes
31/3-00 – Hyggemenu
Jomfruhummercappuccino m/ trøffelcroutoner
Pighvar m/ hollandaisesauce, fennikel og nye kartofler
Ostetærte, portvinssvesker m/ brie, Port Salut-salat i ostekurv
22/4-00 – Påskemenu
Pighvar m/ krabberavioli og spidskål
Lammekronekoteletter m/ bagte kartofler, grønne asparges og parmesan
Ostetallerken m/ soltørrede figner
5/5-00 – Aspargesmenu
Grønne asparges i butterdej m/ rejer
Lammekoteletter m/ grøntsagsragout
Rabarber-fool
13/5-00 – Fiskemenu
Pasta m/ laks og forårsgrønt
Grillet fisk på bund af estragonsauce m/ hjemmerøgede muslinger og spinat
Rabarbertrifli m/ græsk yoghurt og honning
26/5-00 – Lørdagsmenu
Hummersuppe m/ dild
Stegt andebryst m/ sprøde skindstrimler, rabarberpickles og solbærsauce, Samsøkartofler
Manchego m/ paprikamandler og rucola
1/6-00 - Gourmetmenu
Rilette af hornfisk
Nye kartofler i vinaigrette m/ pesto og fjordrejer
Frølår m/ persille og hvidløg
Dådyrfilet m/ bresaula og jordbær, honning/balsamico
Oste m/ myntechutney
Crème brulée, chokoladekage m/ kirsebær, vanilie is m/ rabarbersirup
Kaffe, avecs
4/6-00 – Grillmenu
Vårsalat m/ pære og lun crouton med gedeost
Lammekølle m/ grillstegte grøntsager og hvidløgsmayo
Grillede figner og melon m/ rosmarinsirup
10/6-00 – Grillmenu
Antipasti: lufttørret skinke, ost, andelever el. chorizo m/ nye skalotteløg, grillet gedeost m/ søde pebre
Grillede kyllingevinger, pølser, søde kartofler m/ lille tomatsalat og spæde salater
Melon og grillede minibananer m/ ingefærflødeskum
23/6-00 Sankt Hans menu
Nye kartofler vendt i smør m/ nye skalotteløg og persille
Stegt torsk m/ lune agurker med honning, sennep og dild
Hyldeblomstpandekager m/ vanilie is og hyldeblomstsirup
15/7-00 – Gourmetmenu
Torsk i vanilje/chilibouillon
Timianstegt due m/ persillespidskål, ribs, nye gulerødder og kartofler
Jordbær is m/ jordbærappelsinsalat
22/7-00 – Fransk menu
Foie gras m/ crûdité og toast
And á l’orange (grill) m/ nye kartofler
Clafoutis
28/7-00 Gourmet weekend
Artiskok m/ basilikummayo
Kaninvariationer m/ tomatcoulis
Oste
Ribstærte m/ marengslåg, jordbær is og appelsin-chilisirup
Kaffe og chokolader
3/8-00 Lille torsdagshyggemenu
Caprese & fritelle di fiori di zucchine (m/ mozarella)
Lammeculotte m/ braiseret spidskål, små gulerødder og sennepsfløde
Den ultimative chokolademandelkage (Meyer)
13/8-00 Fiskemenu
Sukkersaltet laks m/ agurkepickles
Ristet sletvar m/ courgette og tomat bagt i lag, sauce med ærter
Hyldeblomstsorbet m/ citronmelisse, lavendelis og mandeltuiles
26/8-00 Lørdagsmenu
Kyllingerilettes m/ sennepsmarinerede sommerurter og tomatbruschetta
Persillebagt havtaskekæbe på flødefennikel m/ balsamicosirup
Roulade m/ chokoladecreme, dertil hindbærsauce og solbæris
2/9-00 Gourmetweekend
Ristet rødfisk m/ kantareller og hønseglace
Due m/ marinerede blommer og haricots verts, dagens kartoffel
Gode oste m/ syltede blommer og friske hasselnødder
Rabarbersorbet m/ råcreme i sprøde tuiles
15/9-00 Fredagsmenu
Salat m/ gedeosttoast og søde peberfrugter
Sauterede små hanekyllinger i flødesauce m/ æbler og blomkål, aspargeskartofler
Kage m/ friske hyldebær og to slags hjemmelavet is (rabarber og solbær)
23/9-00 Efterårs/vildtmenu
Artiskokbunde m/ jordskok, kartoffel, brøndkarse og sennepscreme
Agerhøne m/ små rødbeder
Vildsvinemørbrad m/ figenkompot, nye bønner og kartofler
Comté m/ ingefærsyltede pærer
Lys chokolademousse m/ chilisirup
Kaffe med ”summerbird” chokolade
21/10-00 Lørdagsmenu
Blomkålsbisque m/ hvidløg, brødcroutoner og estragon
Kronvildtmedailloner m/ selleripuré, ingefær/vanillepærer og flødekartofler
Græskar tarte tatin m/ æble og kørvel
27/10-00 Sydlandsk menu
Tapas: jomfruhummerhaler, chorizo, søde pebre og artiskokker, svampe m/ hvidløg og persille, saltmandler
Provencalsk grøntsagssuppe m/ pistou og rosmarinbrød
3 spanske oste m/ mirabellemarmelade og bagte figner
4/11-00 Fiskemenu
Tårn af ovnbagt lyssej og grillet græskar m/ timian, jomfruhummer og vinaigrette
Gratineret pighvar m/ jordskokkompot og beaujolaissauce
Cheesecake m/ honningvendte soltørrede blåbær
10/11-00 Mortens aften
Røget gåsebryst på rucolasalat m/ persillepesto og parmesan
Dansk and m/ krydderier, stegte pastinakker/majroer og abrikos
Svenske vafler m/ honningvendte brombær
11/11-00 Efterårsmenu
Kartoffelsuppe m/ røget laks og dild
Vildsvinemedailloner m/ kanel/blommesky, kartoffelmos m/ kastanie, smørvendt savoykål
Marcipankage m/ marengs
18/11-00 Pæremenu
Fjerkrærilette m/ kold pæresalsa
Fasanbryst i savoykål m/ kartoffel/svampesauté og fasanfond m/ pære
Chokoladerisotto m/ pærer i rødvin
2/12-00 Italiensk menu
Pasta m/ muslinger og ingefær
Havkat fyldt med søde pebre, syltet citron og sardiner, m/ safranolie, timian og kaperssauce
Tomme de Savoie m/ figner
Pandekager m/ citroncreme
Kaffe og chokoladenødder