1997
17/5-97 – Forårsmenu
Kold aspargessuppe m/ brød
Grillstegt aborre m/ Samsøkartofler, stegte rødløg og sauce m/skovsyre
Rabarber zabaione
Cafe Alexander
5/7-97 – Spiremenu
Butterdej m/ sommergrøntsager
Havkat m/ aspargeskartofler og sauté af sommerkål m/ ærter
Kærnemælkskoldskål m/ jordbær
10/7-97 – Grillaften
Strudsebøffer m/ salat
Vagtler m/ bacon og grøntsagsspyd
Hjemmelavet solbærsorbet m/ årstidens bær
19/7-97 – Spiremenu
Sukkerærter m/ flødeost :-)
Kold agurkesuppe
Dampet torsk på ragout af kammuslinger og spinat, årstidens grønt og sommerkålpakke
Ost i butterdej m/ salat
Tærte m/ sommerbær
27/7-97 – Søndagsmenu
Mousseline af kylling m/ solbærvinaigrette
Lammekoteletter m/ dampet gratineret spidskål m/ lime smørsauce
Rabarber is m/ rabarbersauce
2/8-97 – Fiskemenu
Ravioli m/ skaldyr, rucola og tomatdressing
Søtungefilet m/ spinatfars og limesauce, årstidens grøntsager
Desserttallerken m/ chokoladekage, is og hindbærcoulis
28/8-97 – Sensommermenu
Rødtungeragout m/ kantareller
Due pot-au-feu
Hjemmelavet is m/ brombær
13/9-97 – Italiensk menu
Caprese m/ bøffelmælksmozarella
Saltimbocca m/ kantarelsauce
Pandekager m/ citroncreme
20/9-97 – Hyggemenu
Fiskeroulade m/ hummerhaler i vinblade og dressing m/ rødløg og basilikum
Andebryst m/ hyldebærsauce, spæde rodfrugter og kartoffelrösti
Ostetallerken m/ økologisk Gouda og valnøddeost
11/10-97 – Efterårsmenu
Rodfrugtsuppe m/ ristede pinjekerner
Dyrekøllebøffer m/ svamperagout og pærecroutoner
Blommepie m/ marcipan
18/11-97 – Efterårsmenu
Røget laks m/ marinerede svampe
Fasan m/ rosinsauce og hel braiseret bladselleri
Oste m/ figen og honningvendte nødder
Æbler i svøb
13/12-97 – Hyggeaften
Sellerisuppe m/ røget laks
Braisseret fasan m/ æblekanelsauce
Hasselnøddetærte m/ appelsin
19/12-97 – Fredagsmiddag
Røget dyrekølle m/ rødkål/tranebærsalat
Majspoussin m/ jordskokkefrikassé
Hjemmelavet vanilie is m/ flamberede clemmentiner
27/12-97 – Nytårsmenu
Laksesmør på sprøde chips :-)
Gratineret hummer
Pasta m/ gåsepostej og trøffelolie
Lam m/ provencalsk grøntsagstærte
Ostetallerken m/ manchego
Indbagte dadler, figner og is
French coffee m/ chokolade
1998
31/1-98 – Fødselsdagsmenu
Lynstegt carpaccio m/ avocadosalat
Hellefisk m/ krydderurtesmør, blandede svampe, dampede grøntsager og safran beurre blanc
Créme brulée
7/3-98 – Lørdagsmenu
Rejesuppe m/ croutoner
Fasan m/ spinat og selleri
Ostekage fra Alsace
14/3-98 – Lørdagsmenu
Bisque lavet på rødfisk
Indbagt andebryst m/ porresauce
Riz á l’imperatrice
21/3-98 – Lørdagsmenu
Havtaskekæber m/ buerre blanc
Kyllingebryst m/ sauté af porre og abrikos, svampe
Hyldebærkogt pære m/ nougat, mandelgratin og is
28/3-98 – Alsace menu
Salade gourmet
Magrets de canard a la choucroute et aux pommes, gallettes de maïs
La fine tartelette a la rhubarbe
4/4-98 – Lørdagsmenu
Salat af røget stenbider og rosa grape
Harebov i flødesauce m/ vilde ris og rødløgsmarmelade
Gratinerede appelsiner m/ is
10/4-98 – Fødselsdagsmenu
Rødfisk og hummerhaler i butterdej på rucolasalat m/ rød peberfrugtsauté og grønne asparges
Stegt foie gras m/ spinat og druesauce
Små pandekager m/ smørsauce
11/4-98 - Fødselsdagsmenu
Stenbiderrogn m/ kartoffelblinis
Stegt fasan m/ flødesauce, spinat, æbler og nye kartofler
Oste m/ rucolasalat
Chokoladekage Guanaja 1502
1/5-98 – Forårsmenu
Brændenældesuppe m/ smilende æg
Lammefilet m/ rabarberkompot, nye kartofler og spinat
Panna cotta m/ vanilie og rabarbersirup
9/5-98 – Grillmiddag
Hvide asparges m/ buerre blanc a la creme
Grillstegte lammeribben m/ salat med svampe og parmesanost
Lime flødeis m/ sprødstegt citronskal
16/5-98 – Weekend menu
Rucolasalat m/ friskpillede fjordrejer og vinaigrette
Grillspyd m/ havtaskekæber og grillede danske asparges
Kærnemælkskoldskål
23/5-98 – Weekend menu
Asparges symfoni
Millefeuille af perlehøne m/ confit af perlehønelår og to saucer
Manchego ost m/ soltørrede figner
Is m/ friterede mynteskud
31/5-98 – Pinsemenu
Hvide asparges i butterdej
Ribbensteg m/ nye kartofler og agurkesalat
Oste m/ kumquats, figen og valnødder
13/6-98 – 6 års dag
Agurke/spinatsalat
Ovndampet pighvar på urtebund, rejesmør m/ dild, nye kartofler
Mozarella bagt m/ tomat og basilikum
Rabarbersoufflé
Chokolader
23/6-98 – Sankt Hans
Lune agurker m/ honning og citron
Sprængt oksebryst m/ stuvet hvidkål og nye kartofler
Sprøde hyldeblomster og jordbær
27/6-98 – Hyggemenu
Hjemmelavet ravioli m/ spinat og ost på nye grøntsager
Salat m/ nyrøget ørred og jomfruhummer
Crepes Suzette
15/8-98 – Weekend menu
Kammuslinger og grøn peber i butterdej på sprøde salater
Varmrøget laks m/ ristet spinat og urtehollandaise, aspargeskartofler
Ribssorbet og hindbær is m/ hjulkrone og mynte
21/8-98 – Sensommermenu
Artiskoksalat m/ foie gras
Due m/ ferskner og smørvendte kartofler
Chokoladekage
29/8-98 – Weekend menu
Krebs m/ hjemmelavet dildmayo
Stegt andelårsconfit m/ bærsalat
Honningmarinerede figner m/ ostecreme
5/9-98 – Solsikke menu
Courgetteblomster farseret m/ kantareller
Lammefilet m/ bønner og sølvbede
Salat m/ gedeost, blommer og valnødder
Figner m/ champagnesabayon og brombærparfait
22/9-98 – Efterårsmenu
Cremet jordskoksuppe m/ sprødstegt persille og brødcroutoner
Fyldt mørbrad m/ honningbagte løg og svampe
Crepes m/ hytteost og brombær
26/9-98 – Hyggemenu
Flødedampede blåmuslinger
Andebryst m/ porrer og hasselnøddedressing
Ostetallerken (m/ rørt ost)
Friske figner flamberet i Pernod, vanilie is og brombærsyltetøj
3/10-98 – Weekend menu
Artiskokker m/ valnøddesmør
Rødfisk m/ svampeblanding
Små æbletærter m/ vanilie is
10/10-98 – Weekend menu
Hjemmelavet gravad laks m/ sennepsdressing
Poussin fyldt m/ svampe, kartofler/rødbeder i savoykål
Hyldebærparfait i vandbakkelser
23/10-98 – Weekend menu
Ristet pighvar m/ persillerodsmousse og pighvarbisque
Vildtmørbrad m/ figner og mandler, polenta
Nøddeæblekage m/ kanel, serveret med solbærpuré
7/11-98 – Spansk menu
Ajo blanco
Codorniz con chocolate a la Toledana
Crema catalana
21/11-98 – Fasanmenu
Lakseroulade m/ pastinak
Fasan m/ skorzonerrødder, spinat og paprikaristede toasthjerter
Kastaniemakronkager
5/12-98 – Fiskemenu
Jomfruhummer og kammuslinger i safran
Ristede havtaskekæber på savoykål og timian samt bagte milde hvidløg og rødvinsglaserede skalotteløg m/ Beaujolais sauce
Ostetallerken m/ ost og chokolade
21/12-98 – Julemiddag
Foie gras og torsk m/ lun rucola/jordskoksalat
Fasansoufflé :-/
Farseret kalvebryst m/ ristet fennikel
Indbagt ost m/ timian, honning og creme fraiche
Friske dadler m/ mascarponecreme
24/12-98 – Julemenu
Andesteg fyldt m/ æbler, friske figner, kartofler og persille
Stegt medisterpølse, brunede aspargeskartofler, rødkålspakker m/ tranebær, pigeonæbler m/ nøddefyld
Ris à l’amande m/ rødvinsdadler
31/12-98 – Nytårsmenu
Saltmandler og antipasti
Skaldyrssalat m/ tomataioli
Lammekølle m/ ris, svampe og limesmør
Crème brulée
Sarah Bernhardt kager
Porre/løgsuppe m/ muffins
1999
3/1-99 – Lille nytårsmenu
Laks m/ sprødt skind stegt i andefedt m/ sauterede rødbeder og pimentcreme
Poussiner m/ hvidløg, sellerimos, honningristede tranebær og svampe
Emmentaler m/ rucola, valnødder og balsamicodressing
31/1-99 – Fødselsdagsmenu
Hummerbisque m/ laks
Kalvekoteletter a l’orange m/ cremede persillerødder
Crème brulée
20/2-99 – Fusionsmenu
Rødbedecremesuppe m/ gedeostravioli
Sesamstegt rødspætte m/ kokossauce, agurkesalat og ris
Hvid chokolademousse m/ honningsyltede tomater
27/2-99 – Weekend menu
Artiskokker m/ karsecreme og tigerrejer
Lammerullesteg m/ spinat, stegte rodurter, pandekager m/ kartoffel/jordskokfyld, tomat/myntechutney
Chokoladeostekage m/ hindbærcoulis
27/3-99 – Weekend menu
Timbale af røget stenbider og broccoli m/ rogn
Lammefilet og mørbrad i jordskokkesvøb m/ æbleskum og balsamico
Pandekager m/ appelsin og kumquats
4/4-99 - Påskefrokost
Små godbidder m/ skinke og parmesan
Stegte sild m/ søde løg, salat m/ røget lam og grillede peberfrugter, dampede forårsløg m/ æg og kapers, oste, oreganobrød
Mandelorangekage
10/4-99 – Fødselsdagsmenu
Østers m/ champagnesmørsauce
Kaninryg m/ foie gras, indbagt i kål og filodej
Ostetallerken
Belgiske chokolader
Italienske spejlæg m/ chilimarmelade
15/5-99 – Fiske menu
Rilettes af hornfisk
Salat m/ nye kartofler i cirtusfløde m/ stenbiderrogn
Havtaskekæber m/ æble-jordskok og buerre blanc
Rabarbersorbet m/ hvide chokoladeblade
29/5-99 – Sommermenu
Nystrøgne fjordrejer m/ safransauce
Sommerbuk m/ kirsebær, spidskål, Samsøkartofler og morkelsauce
Chokoladekage m/ vanilieis og jordbær
15/6-99 – Grill feriemenu
Bresaula m/ spæde salater, tomat/bøffelmælksmozarella, parmesan og citrondressing
Sommersalat m/ nye spirekartofler, agurk, tomat, ærter og creme fraiche dressing
Grillede jomfruhummere og små sommermakreller
Grillede kirsebær m/ rom og sukker
3/7-99 – Gourmet weekend
Crostini m/ andelever eller ristet chorizo
Fisketimbale m/ sort sommertrøffel og agurkecreme
Agurkesorbet
Vildsvin m/ sommerens nye grøntsager og kartofler
Ostetallerken m/ æblechutney
Jordbærsandwich m/ kardemommecreme
Kaffe m/ belgiske chokoladekugler
16/7-99 – Sommermenu
1 kg hummerhaler m/ hjemmerørt mayonnaise
Engelsk bøf m/ sommergrøntsager – fennikel, gulerod, blomkål, løg – og aspargeskartofler
Nøddekage m/ sommerbær – jordbær, hindbær, ribs – og flødeskum
23/7-99 - Sommermenu
Panerede squashblomster m/ mozarella
Flødestuvede kantareller på toast
Pighvar farseret m/ laks, stegte rødbeder og smørvendt porre
Ostetallerken m/ figen
31/7-99 – Lørdagsmenu
Krabbekløer m/ cremet persille-chilipesto
Ristet andebryst m/ salat, sommergrønt og hindbær, aspargeskartofler
Flødeis m/ lavendel og melon
4/9-99 – Sensommermenu
Presset røget laks på squash-carpaccio m/ krydret salsa
Grillede lammekoteletter m/ grillede majskolber og salat
Glaserede friske hindbær/brombær m/ champagnesabayonne
18/9-99 – 1. efterårsmenu
Kammuslinger m/ courgette og tomatconcassé
Røget gåsebryst m/ blommechutney
Vildand m/ friske figner, portvin, spinat m/ bacon, kartoffelrösti
Oste m/ nødder og soltørrede tranebær
Blåbærtærte
26/9-99 – Søndagsmenu
Muslinge/gulerodssuppe m/ tapenadebrød
Stegte duer m/ foie gras, rucola, kartofler
Ost m/ hindbær, brømbær, pinjekerner og kumquat
9/10-99 – Efterårsmenu
Artiskokker m/ svampestuvning
Varmrøget efterårstorsk på karrypickles og pesto af soltørret tomat
Dådyrkøllebøffer m/ ricottagratinerede æbler og balsamico
Parmesanmousse :-/ med citronsyltede valnødder
16/10-99 – Husherren’s menu
Hellefisk rullet i røget laks m/ agurkekompot og Noilly Prat sauce
Letsprængt andebryst m/ kål bagt i bacon og fyldte rødløg
Ostetallerken m/ figner og valnødder
Lun hindbær-blommetærte m/ hyldeblomstsabayonne
6/11-99 – Husherren’s menu
Pighvar m/ æbler i hyldeblomstglace
Stegt vildand m/ rosenkål, tyttebær, svampe og lasagne af kartoffel og aubergine
Oste m/ honningsyltede hyben
Fyldte chokolader
4/12-99 – Weekend menu
Rødbedecarpaccio m/ hyben/græskarkompot
Stegt fasan, rilettes og kartofler i cremesauce
Oste m/ soltørrede figner, rucola og mandariner
26/12-99 – Lille julefrokost
Krabbefrikadeller m/ peberfrugtrelish
Kyllingesalat m/ æble, vindrue og cashewnødder
Røget mørbrad m/ dip
Oste og chokolader